@ElenaRain zdradził mnie, dwa dni przed naszą 5. rocznicą bycia razem. Wyrzucił z domu w piątek a nowa cizia wprowadzała się w niedzielę; robił problemy z odbiorem moich rzeczy, zamykał drzwi, straszył policją, ostatecznie dał mi 15min na ekspresową wyprowadzkę, kiedy w popłochu wbiegłam do mieszkania pakując w biegu moje rzeczy zauważyłam jej gacie i stanik w pościeli, tej samej niezmienionej pościeli, w której jeszcze spałam w czwartek..... 2 tygodnie na
@ElenaRain: @NieBendePrasowac To była kropla, która przelała czara goryczy.¯\(ツ)/¯ To były czasu, kiedy kasą nie srałem i w trakcie rozmowy wyszło, że ma mi jeszcze tyle i tyle kasy oddać. To wydarła się na mnie, że na pewno tyle nie etc w autobusie, gdzie byli ludzie z Polski, z którymi podróżowaliśmy. Poczułem się jak złodziej i oszust. Potem unikała mnie, jak ognia w trakcie wycieczki i potem z nią
@toby34: Pogłębiające się jej problemy psychiczne, zero ogarniania spraw domowych(sprzątanie, gotowanie, zakupy itp), rozliczanie z każdego grosza, "baw mnie, o mnie trzeba walczyć". Odkochałem się po 4 latach ale dopiero po 5 z nią zerwałem jak odkryłem, że mnie zdradza. I nawet mnie to specjalnie nie zaskoczyło, już następnego dnia o niej zapomniałem xD
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow