Aktywne Wpisy

uncle_freddie +481
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

thority +16
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
*chodzi o to bym nie znalazł w głowie wymówki np że się przejęzyczyła
@ElenaRain: co prawda nie partnerka, tylko dziewczyna, która jako pierwsza mi się przez długi czas podobała pewnego czasu, jak się później dowiedziałem z resztą, z wzajemnością.
Pojechała na erazmusa ( ͡° ͜ʖ ͡°), a jej najlepsza przyjaciółka, dziewczyna mojego najlepszego kumpla, opowiadała mu anegdotę z jej tinderowych podbojów xD,
@Alzena: bo napisałem trzy wiadomości pod rząd? aha :p
druga sprawa, w dalszym ciągu odpierasz fakt że jak przyznajesz - obrażać mężczyzn można bo to okey, ale kobiet już nie bo to nienawiść?
@Alzena: ta manipulacja nie działa na mnie, więc musisz coś innego wymyśleć ¯\(ツ)/¯
@Alzena: przecież nie o to chodzi, bo sam jestem w stanie przyznać że dużo dorosłych osób zachwuję się jak dzieci :p
tylko że jestem tutaj uczciwy i nie rozgraniczam na jedną płeć, jak robisz to ty
@Alzena: zaczynasz dyskusję od manipulacji i kończysz dyskusję manipulacją
Jakby piotruś pan miał siostrę, to byłąbyś nią ty.
@NieBendePrasowac: Niby jakim cudem, syndrom piotrusia pana, miałby nie dotycyć kobiet?
Druga sprawa, chodzi o to, że twoja koleżanka nie widzi problemu w krytyce mężczyzn, ale już krytykę kobiet określa jako NIENAWIŚĆ
Rozumiesz teraz o co chodzi?
@ka-lol: ok, miałem ci normalnie odpisać, ale widzę że nie masz kontaktu z rzeczywistością, więc trochę mija się to z celem.
Ty już nawet
@NieBendePrasowac: Typiara dosłownie napisałą: można krytykować mężczyzn, nie można zaś krytykować kobiet - bo to nienawiść
A ty atakujesz mnie? Weź się ogarnij.
@NieBendePrasowac: Ja też nie poczułem się piotrusiem panem i w sumie też nie napisała że wszyscy.
Niemniej jednak stwierdziła że to NIE DOTYCZY
Tam jest podobnie. Jak ktoś skrytykuje mężczyzn, to wszyscy przytakują i lajkują.
No ale jak ktoś podobne rzeczy zarzuci kobietom (tak jak ja tutaj) to właśnie wylewa się takie wiadro agresji i manipulacji, jakie wy tutaj uprawiacie :p
Zarzucanie "agresji" - gdzie nawet słowa przypominającego pejoratywne określenie nie użyłem, czy nienawiść do
Ja podczas ostrych kłótni też mógłbym powiedzieć ze różowa patrzyła na mnie z obrzydzeniem (i wzajemnie) a ale teraz myślę że podczas kłótni mogą towarzyszyć bardzo skrajne emocje i to o niczym nie przesądza.