@PanMuchomorekk dokładnie. Ja wstawałem o 4:45 do fabryki mówiłem weź zrób zakupy żebym już po robocie nie musiał jeździć, wracam po 14 a księżniczka z kawą przed lapkiem ogląda seriale i pyta mnie co dzisiaj zrobię na obiad xD
@ka-lol jestem kobietą, mówię o związkach z facetami a nie z kobietami - przedstawiam moją perspektywę opartą na moim prywatnym doświadczeniu. Osobiście o wiele częściej spotykam się z beztroskim, niedojrzałym i nonszalanckim podejściem do różnych spraw ze strony facetów niż kobiet.
@ka-lol no ale wy nie lubicie kobiet. Ja tego nie traktuje osobiście bo mam od lat partnera i liczę się z JEGO zdaniem na mój temat , ale to jest wasz mechanizm obronny - obrzydzić sobie na maxa kobiety i wmówić sobie, że są beznadziejne po to, żeby mniej bolało kolejne z rzędu odrzucenie, kolejny kosz, kolejny zawód. Klasyka gatunku.
@Alzena: Druga sprawa, wejdź na jakiekolwiek kobiece forum - grupkę. Nienawiść do mężczyzn tam jest wręcz punktowana, gdzie na wykopie wystarczy żart i można dostać bana :p
@Alzena: Ta wasza bańka, gdzie wydaje wam się że jesteście tylko dobre i wiecznie poszkodowane przez mężczyzn to jest takie niszczące gunwo, że w sumie faktycznie, lepiej zacząć was totalnie zlewać i ignorować.
Jesteś idealnym przykładem tego kobiecego zakłamania, hipokryzji i tak naprawdę nienawiści do drugiej płci.
Może rozważ usunięcie konta, skoro jedyne co potrafisz przekazywać to negatywne rzeczy?
@ka-lol przecież w tobie aż kipi żółć i agresja xD przeczytaj co piszesz i w jakim tonie. Rzucasz się do mnie jakbym ci matkę zwyzywała a ja nie napisałam nawet niczego personalnie do CIEBIE. I nie napisałam że „WSZYSCY” faceci to Piotrusie pany, tylko że wielu. Gdybym była lesbijką i umawiałabym się z kobietami to napisałabym jakie cechy nie pasowały mi w mojej ex-partnerce. I nigdzie nie napisałam że kobiety nie
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Linnior88: i widzisz, należysz do tych 90 %
@Huannn: nie każdy lubi używane gacie po kimś.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: znajdź sobie lepiej dietę xD
@Alzena: i kobiet*
Standardowo jak każda ignorujesz możliwość popełniania błędów przez kobiety.
Wiesz co mi wtedy takie jak ty piszą?
Cała lista rzeczy o nienawiści do kobiet, niedojrzałości, niskim poczuciu własnej wartości itp(ʘ‿ʘ)
@Alzena: Czy ty w ogóle rozumiesz co piszesz?
Jak kobieta krytykuje mężczyzn, bezrefleksyjnie oskarżając wszystkich o jakieś np. piotrusie pany - to jest
Nienawiść do mężczyzn tam jest wręcz punktowana, gdzie na wykopie wystarczy żart i można dostać bana :p
Jesteś idealnym przykładem tego kobiecego zakłamania, hipokryzji i tak naprawdę nienawiści do drugiej płci.
Może rozważ usunięcie konta, skoro jedyne co potrafisz przekazywać to negatywne rzeczy?