Aktywne Wpisy
LebronAntetokounmpo +371
#seriale #sopranos
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
krucjan +201
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
No spoko jak piasta tyrka ale te są przesadnie głośne.Ludzie się obracają jak jadę
Było novateka kupić ehh
upakuj gęstszym smarem jeśli Ci to przeszkadza
zamiast napędu claris ma pełny shimano 105 kupiłem po cenie od chinczyka
kolor jest zmieniony na ral 1015 kość słoniowa
obręcze alexrimy GD26 piasty koozer i teraz ten rower ma sens tak mi się wydaje
@RicardoMilosTribute: o, ładnie ;)
Miałem Soot 30 - ujeżdżałem z klamkami Tiagry (4700), napędem 1x10 z przerzutką RD-RX812, opony CST Tirent 40c. Wyszło ~9.8kg na gotowo do jazdy.
@4x80: w sensie j-band? Sporo osób bo straight ma swoje bolączki jak problem z centrowaniem po czasie.
link