Wpis z mikrobloga

@ChlopoRobotnik2137: Raz na yt pod jakimś szortsem o sushi napisałem, że próbowałem tego dania w wielu drogich knajpach (kij w dupie max), a potem z ciekawości kupiłem gotowy zestaw w dyskoncie. I jest to prawda. Mój wniosek? Różnicy w smaku praktycznie żadnej. Jedynie wasabi ostrzejsze w knajpie, imbirek lepszy bo bardziej mokry i ryż bardziej kleisty. Reszta kropka w kropkę to samo. No bo czego można się spodziewać po ugotowanym
  • Odpowiedz
@RaciczkaEntertainment: Czy ja wiem czy to sushi to takie dla bogoli jest. Zależy gdzie kto kupuje ale... U mnie jest sieciówka która robi 100 kawałków za 150zł. Trzy osoby się opchają do pełna czyli wychodzi 50zł na łebka, do tego dwa sosy sojowe, wasabi i jakieś czerwone g---o za którym nie przepadam.
  • Odpowiedz