Aktywne Wpisy

alberto81 +92
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz
Dewator96 +254
Teraz mam rozkmine taka ze ten Tadeusz Duda raczej chowa sie k---a w jakims bunkrze lub c--j wie gdzie bo to niemozliwe ze normalnie w lesie se k---a chiluje a policja koryzsta z dronow termowizyjnych. #limanowa
źródło: 1000016769
Pobierz

S&P 500 w 5 lat dało 86%. Kto kupił i zapomniał zarobił powiedzmy tyle co ty a poświęcił temu mniej czasu i nerwów.
@Pawelex: chryste
no ale to były najlepsze lata w historii świata na to
Kup zapomnij i niech jebnie o 50%. Wtedy dokładaj bo tak mówili na yt. Jest to konkretny problem którego nie można bagatelizować. Nie można odwrócić wzroku że ma to znamiona kultu już właściwie. Zadałem w sumie na ten temat ostatnio nawet pytanie na mirko.
@
Macie jakieś myśli z tyłu głowy że coś tu
Jednak fakty są takie, że historycznie każdy kto przyjął taką strategie zarobił w długim okresie przy założeniu, że regularnie dokupywał. Warto też zaznaczyć, że strategia ta opiera się na kupowaniu ETFu na cały świat, a nie tylko SP500. Coś co się sprawdza zyskuje na popularności, a czy sprawdzać się będzie nadal, tego nie wiem
Przecież równie dobrze można powiedzieć że @makler___gieldowy przyfarcił bo trafił, jak to napisałeś, w najlepszy okres w historii świata.
A najlepsze lata nie są przypadkiem nami?