✨️ Obserwuj #mirkoanonim Niedawno poznałem na jednej z aplikacji randkowych pewną dziewczynę w podobnym wieku co ja (27).
Generalnie miałem z nią już kilka spotkań, jest miła, ambitna (odbywa staż lekarski), wizualnie jak typowa młoda lekarka, ale tragedii nie ma (szczupła) . Pochodzi z normalnego domu, udziela się społecznie, jej znajomi to profilem podobni do niej (spokojni, młodzi lekarze itp.). To co mnie zaskoczyło to to, że ona nie ma praktycznie doświadczenia związkowego czy łóżkowego. Jak zdecydowałem ją pocałować, to od razu wyczułem, że nie ma zbytnio doświadczenia w tego typu sprawach.
Jak na jednym z kolejnych spotkań zaprosiła mnie na kolację do mieszkania, to gdy wypiliśmy trochę alkoholu i zbliżyliśmy się, to powiedziała, że jest dziewicą, co według niej jest żałosne w jej wieku. Seksu nie chciała uprawiać, bo według niej znamy się za krótko. Wcześniej miała tylko jeden związek, który trwał raptem dwa miesiące i max co robili to się całowali, przy czym rozstała się z chłopakiem z jego inicjatywy, ponieważ powiedział jej, że pomiędzy nimi nie ma chemii.
Ja sam nie wiem co mam myśleć o tej relacji, niby jest ona spoko, imponuję mi to, że jest lekarzem, posiada własne mieszkanie od rodziców i że jest ambitna, a widzę że ona mnie lubi. To co mnie odstrasza to brak doświadczenia związkowego i łóżkowego. Nie wiem czy pchać się dalej w tę relację, czy jakoś się ewakuować. Ja jeszcze nie czuję do niej nic więcej, żeby się w pełni zaangażować. Pewnie dla niektórych wykopków z tagu #przegryw dziewica w takim wieku to byłby złoty gral, ale ja zastanawiam się czy całkowity brak doświadczenia łóżkowego w takim wieku to nie redflag, tym bardziej, że jest to kobieta.
Miła, fajna dziewczyna warta poznania. Natomiast jeśli to cię tak odstrasza i jeśli ma być tak że się z nią przepisz i uciekniesz to zostaw dziewczynę już teraz
@mirko_anonim: musisz jej zagwarantować, że chcesz być z nią i jej nie wykorzystasz na jeden raz, bo dziewczyna nie chce robić tego z byle kim, a napewno w życiu miała wiele takich "okazji".
@mirko_anonim: mimo, że to oczywisty bait, to odrzucanie kogoś bo nie ma doświadczenia w związkach czy jest dziewicą/prawiczkiem, to totalne s----------e umysłowe
@Zztops: Przecież to bait, facet nigdy nie napisałby że to problem że kobieta jest dziewicą XD To tak jakby kobieta napisała że facet jest za wysoki i za bogaty. Bait jakiejś Julki co nie rozumie mężczyzn.
No jak ktoś ma małe doświadczenie z kobietami, jest niepewny siebie i siedzi na świętym tagu, to może rzeczywiście damski odpowiednik to dla niego super strzał xD.
Sam się zdziwiłem, że można w tym wieku być tak niedoświadczonym, ale sobie przypomniałem znajome, które też późno zaczęły swoje
@mirko_anonim: Jeśli o czymś to świadczy, to że ma najprawdopodobniej niski popęd seksualny. Czyli seksu będzie mało i raczej słaby, a po paru latach pewnie nie będzie wcale. Wybieraj czy tego chcesz.
@mirko_anonim Jak miła i spokojna to gitara ale s--s jest bardzo ważny. Powiedz że mężczyzna ma swoje potrzeby i wyruchaj. Jak będzie za dziwna to się zawsze możesz ewakuować, nie żenisz się przecież.
@mirko_anonim Ona jest tylko szczupła, ma dwadzieścia kilka lat, mieszkanie i dziewictwo — gratulacje, same 'walory.' Ale jak nie czujesz chemii, to może problem leży w tobie, nie w niej. Zamiast traktować kobiety jak 'towar,' to czas dorosnąć. Serio, tacy faceci jak ty nie różnią się myślowo od małp
Niedawno poznałem na jednej z aplikacji randkowych pewną dziewczynę w podobnym wieku co ja (27).
Generalnie miałem z nią już kilka spotkań, jest miła, ambitna (odbywa staż lekarski), wizualnie jak typowa młoda lekarka, ale tragedii nie ma (szczupła) . Pochodzi z normalnego domu, udziela się społecznie, jej znajomi to profilem podobni do niej (spokojni, młodzi lekarze itp.). To co mnie zaskoczyło to to, że ona nie ma praktycznie doświadczenia związkowego czy łóżkowego. Jak zdecydowałem ją pocałować, to od razu wyczułem, że nie ma zbytnio doświadczenia w tego typu sprawach.
Jak na jednym z kolejnych spotkań zaprosiła mnie na kolację do mieszkania, to gdy wypiliśmy trochę alkoholu i zbliżyliśmy się, to powiedziała, że jest dziewicą, co według niej jest żałosne w jej wieku. Seksu nie chciała uprawiać, bo według niej znamy się za krótko. Wcześniej miała tylko jeden związek, który trwał raptem dwa miesiące i max co robili to się całowali, przy czym rozstała się z chłopakiem z jego inicjatywy, ponieważ powiedział jej, że pomiędzy nimi nie ma chemii.
Ja sam nie wiem co mam myśleć o tej relacji, niby jest ona spoko, imponuję mi to, że jest lekarzem, posiada własne mieszkanie od rodziców i że jest ambitna, a widzę że ona mnie lubi. To co mnie odstrasza to brak doświadczenia związkowego i łóżkowego. Nie wiem czy pchać się dalej w tę relację, czy jakoś się ewakuować. Ja jeszcze nie czuję do niej nic więcej, żeby się w pełni zaangażować. Pewnie dla niektórych wykopków z tagu #przegryw dziewica w takim wieku to byłby złoty gral, ale ja zastanawiam się czy całkowity brak doświadczenia łóżkowego w takim wieku to nie redflag, tym bardziej, że jest to kobieta.
Co myślicie o takiej dziewczynie?
#tinder #rozowepaski #randki #randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
redlag?
Komentarz usunięty przez moderatora
No jak ktoś ma małe doświadczenie z kobietami, jest niepewny siebie i siedzi na świętym tagu, to może rzeczywiście damski odpowiednik to dla niego super strzał xD.
Sam się zdziwiłem, że można w tym wieku być tak niedoświadczonym, ale sobie przypomniałem znajome, które też późno zaczęły swoje
po prostu sobie wychowaj i ukształtuj pod siebie
;)
Komentarz usunięty przez autora