Aktywne Wpisy
krzaczor93 +211
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
maniek74 +330
Ludzie zastanawiają się czy mieć dzieci czy nie mieć, a w mojej głowie takie pytania się nigdy w ogóle nie pojawiły - na przestrzeni życia po prostu nie miałem nigdy wizji posiadania potomstwa. W przyszłym roku wbijam lvl 31 także nie młodziak.
Czy ktoś z was też tak ma? Z czego to może wynikać?
#dzieci #rodzina #macierzynstwo oraz dla zasięgu #antynatalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Może to znaczy,że naprawdę nie mamy takich potrzeb. Nigdy się też nie zastanawiałem nad tym czy mieć psa, zostać prawnikiem albo czy jechać na wycieczkę do Afryki.
- bycie Piotrusiem Panem
- brak kontaktu/słabe relacje z najbliższą rodziną, w szczególności z rodzicami; brak zaangażowania w życie rodzinne
- nierozwiązane konflikty wewnętrzne z dzieciństwa
- niskie poczucie
@mirko_anonim: a miałeś realnie kiedyś w życiu prawdziwą miłość chociaż przez chwilę - która to łączy zarówno autentyczne przywiązanie fizyczne, jak i wdzięczność za uzyskaną rozkosz seksualną + zawiera w sobie pierwiastek przyjaźni?
Jeśli takie coś w życiu faktycznie miałeś, ale podjąłeś decyzję że nie chcesz zakładać rodziny z taką kobietą a wolisz pisać posty z anonima na
@FreakingAwesome: te wszystkie kwestie mogą być prawdziwe jeśli spełniasz jeden podstawowy warunek tj. autentycznie masz kobietę (mężczyznę) który Ci się podoba fizycznie i jest dla Ciebie "dobry" a nadal nie chcesz dzieci.
Ergo te wymienione przez Ciebie podpunkty mogą dotyczyć takiego Kuby Wojewódzkiego i powodu dlaczego w wieku 60 lat nigdy nie miał dziecka i realnej rodziny, a nie wykopka co nawet w tej
Zanim ludzie oszukali nature antykoncepcja dzieci po prostu powstawaly, bo s--s jest silną potrzeba.
Skoro już się rodziły to powodowały sile emocje, wszystkie zwierzęta są bardzo silnie uhormonowane na potomstwo, więc od zarania dziejów powstawała kultura opieki, rodzicielstwa, wychowania itd
@zssrauamaiw: póki co nie spotkałem nikogo, komu się nie „odmieniło”, więc to takie durne nie jest.
I nie, to, że teraz nie chcesz, nie ma żadnego przełożenia na ciebie za 10 lat.
Bzdury
@mirko_anonim: s--s jest potrzebą właśnie z powodu przedłużania gatunku. W drugim zdaniu sam sobie zaprzeczasz co do zdania pierwszego
@zmarnowany_czas: nie, s--s jest potrzeba dlatego, ze jest odpowiedz hormonalna, ktora steruje zachowaniem ludzi
@zmarnowany_czas: potrzeby seksualnie nie maja zupelnie nic wspolnego z checia posiadania potomstwa.
W szczegolnosci zanim ustalono pewne normy cywilzacyjne wiekszosc potrzeb seksualnych realizowano podczas gwaltow, po
@mirko_anonim: j--------e, co za bzdury
@mirko_anonim: a jest tą potrzebą w celu przedłużenia gatunku i posiadania potomstwa.
Programista tworzący symulację lmfao
@zmarnowany_czas: a kto ten cel ustalil?
@mirko_anonim: już matole napisałem, zapryszczony Sebek tworzący w piwnicy symulację
Miliony! Co ja mówię, miliardy!