Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +178
XDDDD
Spotykam się z dziewczyną 9 miesięcy. Wszystko się super układa, fajnie razem spędzamy czas itd. Obydwoje mamy po 33 lata.
Ostatnio zaczęliśmy rozmawiać na temat przyszłości i wyszło na to, że moja partnerka nie chce mieć dzieci. Dla mnie dzieci to zawsze był cel, marzenie, żeby mieć dzieci i patrzeć jak się rozwijają i dorastają i ja nie widzę siebie za 20 lat bez dzieci, po prostu.
Matka mojej dziewczyny napomknęła raz, że nie może się doczekać aż moja partnerka będzie miała pieska i będzie psią mamą. Gdy powiedziałem, że ja nie mogę się doczekać aż zostanę ojcem dzieci i ona będzie ich matką to matka zrobiła minę jakbym się zesrau na dywan.
Wróciłem do tematu i przypomniałem swojej o tej sytuacji to powiedziała, że „da” mi dzieci skoro tak bardzo ich chcę.
Pytanie co robić? Kochamy się ale dla mnie coś takiego jest nie do przeskoczenia. Nie chcę nikogo do niczego zmuszać bo wiem, że dzieci to zobowiązanie i nie chcę, żebym miał to wypominane przy okazji kłótni. Uważam, że 33 lata to jest wiek, w którym pogląd na dzieci jest już raczej wyklarowany i ja nie chcę, by ktoś to dla mnie zmieniał.
#zwiazki #dzieci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Jak już piszecie takie gównobajty to chociaż próbujcie, żeby nie były aż tak oczywiste.
Ten kto akceptuje te bajty to kompletny idiota. Albo debil.
@mirko_anonim: W takim razie trzeba sie rozstać. Bo albo ty zrezygnujesz se swoich aspiracji i za 10 lat bedziesz totalnie pluł se w twarz, że jednak tych dzieci nie ma.
Albo partnerka bedzie tą toksyczną matką, która żałuje że "dała" potomka, boś się uparł.
@Neko-chan51: Bajt xD?
Z co najmniej trzema dziewczynami rozstałem sie z tego powodu :p
Kobiety nie chcą w tych czasach tworzyć rodzin. Takie czasy :p
Rozstań się z tą wymyśloną psiarą i poznaj wymyśloną 20latkę co chce mieć 5 dzieci. W wyobraźni można wszystko.
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: 33 lata macie i ty się o dzieci pytasz ? Jak chcesz mieć dzieci to szukaj takiej 10 lat młodszej.
@mirko_anonim: to po co do związku bierzesz 33 latkę co nie chce mieć dzieci, nie jesteś zbyt bystry prawda?
@OposAlien: ale nie jest problemem to że do 33 roku życia ich nie zrobił (bo może budował karierę zawodową, albo zwyczajnie tak mu się życie potoczyło) tylko to że do związku bierze wiekową laskę co nie chce dzieci xd