Wpis z mikrobloga

To jest dosłownie nienormalne, puste, żenujące, że prawie 100% wiadomości prywatnych jakie człowiek dostaje na wszystkich stronach w internecie jest pisane w celach seksualnych lub matrymonialnych. Prawie nikt nie pisze żeby po prostu porozmawiać z drugim człowiekiem.

#ludzie
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Musze_wygrac_zycie: każda rzecz, puszka elektryczna, kabel lub modol ma swoją historię stworzenia, inne miejsce narodzin. Razem mogą sprawić wiele radości, tworząc wspólnie rozdzielnie elektryczna dając szczęście ludzia.
  • Odpowiedz
A Ty jakie dostajesz na priv?

@Musze_wygrac_zycie: normalne, związane z prywatnym życiem, które nie kręci się wokół kopulacji. Plotkarskie o znajomych. O hobby i wspólnych zainteresowaniach. O wydarzeniach kulturalnych. Książkach. Polityce. Jedzeniu. Filozofii.

Co to znaczy prawdziwi ludzie?

@Musze_wygrac_zycie: XD. To nie jest coś z kategorii "rozumieć" tylko "być". Polecam na początek lekturę Le avventure di Pinocchio autorstwa Carla Collodiego.
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: chyba jakie Ty dostajesz, ja nie mam tego problemu, bo rozsądnie wybieram znajomych i nie poruszam erotycznych tematów, gdzie nie trzeba. No i pytanie gdzie te wiadomości, bo jest różnica między messengerem ze znajomymi a tinderem, tik tokiem czy instagramem, na które wrzucają niektórzy dosyć wyzywające zdjęcia i filmy itd.
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie

To jest dosłownie nienormalne, puste, żenujące, że prawie 100% wiadomości prywatnych jakie człowiek dostaje na wszystkich stronach w internecie jest pisane w celach seksualnych lub matrymonialnych.

Ja np. Jeszcze dostaje Jakies scamy I oferty powiekszenia penisa. Widac ze sie nie starasz.....
  • Odpowiedz