Aktywne Wpisy
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Dzień dobry - 2 listopada 2024, jest to 307 dzień roku.
Imieniny Ambrożego, Bohdany, Eudoksjusza, Małgorzaty, Stomira, Tobiasza, Wiktoryna - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: ZaduszkiDziady (etniczne słowiańskie) - i po świętach.
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 23.8°C, Słońce wstało o
07:30
a zajdzie19:28
. Dla porównania w Poznaniu jest 7.8°C, a Słonko będzie z nami od06:50
aż do16:20
.Cytat na dziś: Gdyby Bóg obdarzył go drugim rozumiem, to ten rozum umarłby z samotności.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @frugom: @wrednyroman: @kamilnowa: @KKK1987: @K00tek: @reyley: @Marinero1: @morgul2: @resowy2:
Dzien doberek!
@badej123 @cybulion najstari członkowie tego nie wiedzą... był Mirek co zaczął wrzucać ... zniknął.... Pan @micke ponownie zaczął wrzucać... stworzył bota... przepadł... bot bo @micke remontował chatę, kupil auto i został strymeremᕦ(òóˇ)ᕤ ... inny Mirek stworzył bota... szwankuje... ale ogólnie kręci się dalej...¯_(ツ)_/¯
Wczoraj niedziela dziś sobota, siła!ᕦ(òóˇ)ᕤ
Niech spadną deszcze( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@K00tek nie na ten weekend bo działkę muszę przekopać i podciąć drzewka ᕦ(òóˇ)ᕤ
Dziady dziś, idealny czas aby ponownie przeczytać (。◕‿‿◕。)
dobreeeego dnia życzę
Spokojnego dnia wszystkim życzę :-)
A dzień dobry Państwu!
Nowy miesiąc, nowe możliwości.
Ogólnie to gwiżdżę sobie.