Wpis z mikrobloga

#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 2 listopada 2024, jest to 307 dzień roku.

Imieniny Ambrożego, Bohdany, Eudoksjusza, Małgorzaty, Stomira, Tobiasza, Wiktoryna - życzymy zdrówka ()!

Święta, święta: ZaduszkiDziady (etniczne słowiańskie) - i po świętach.

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 23.8°C, Słońce wstało o 07:30 a zajdzie 19:28. Dla porównania w Poznaniu jest 7.8°C, a Słonko będzie z nami od 06:50 aż do 16:20.

Cytat na dziś: Gdyby Bóg obdarzył go drugim rozumiem, to ten rozum umarłby z samotności.

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @frugom: @wrednyroman: @kamilnowa: @KKK1987: @K00tek: @reyley: @Marinero1: @morgul2: @resowy2:
iblesstherainsdowninafrica - #codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry ...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dobry den,

@badej123 @cybulion najstari członkowie tego nie wiedzą... był Mirek co zaczął wrzucać ... zniknął.... Pan @micke ponownie zaczął wrzucać... stworzył bota... przepadł... bot bo @micke remontował chatę, kupil auto i został strymerem(òóˇ) ... inny Mirek stworzył bota... szwankuje... ale ogólnie kręci się dalej...¯_(ツ)_/¯

Wczoraj niedziela dziś sobota, siła!(òóˇ)
  • Odpowiedz
@Dziesion to takie moje hobby XD, sledze micka od wielu lat, jest na tyle nierozgraniety w swoim mniemaniu ze zamiast mnie dac na czarna to mnie ignoruje. A im bardziej typ krzyczy ze ceny spadna tym bardziej one rosną. Gunwiany midas XD
  • Odpowiedz
@K00tek pierwszy rok sam obrabiam z żoną... a nie usuwam owocowych bo już obok działek domy stawiają xD możliwe że za parę lat stracę działkę a za każde drzewko owocowe będą pieniążki ( ͡º ͜ʖ͡º) ale dziś tylko przekopie i skrócę brzozę (òóˇ)
  • Odpowiedz