Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Podcast bardzo pozytywny jeśli chodzi o formę. Dziewczyny wyluzowane, bez kija w dupie. Wypowiedzi składne. Wszystko wyszło bardzo naturalnie. Co do treści... no przykro sie momentami robiło. Zwłaszcza w kontekście Sanderkow. Serio myślałam że Mateusz potrafi się ogarnąć. Sandra czasami grubo leciała i myślę że część jednak mogła zachować dla siebie (np. Fragment dotyczący mamy albo tego, że M. ma kompleksy bo był gruby). Wyglądało to tak jakby specjalnie zapisywała sobie te akcje. Ciekawa jestem riposty Spawacza.

Kuba to największy zjeb sezonu i te opinie ma u mnie od połowy emisji. Ex equo ze Szczulią.

Do Karola mam jakąś slabosc i nawet Podcast tego ie zmienił.

I niepopularna opinia: nie mam nic do Zodiakary i Baseniary.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@katarinovka: Większość wykopków czepia się Julii 2 i Karoliny brunetki. Ja do Julii też nic nie mam. To jej sprawa, że nudzi się z grzecznymi chłopcami i wybiera bad boyów. Ona potem ponosi konsekwencje swoich wyborów, więc potem ma czego chciała, ale mnie nic do tego.
Do Karoliny początkowo też nic nie miałem. Jednak zaczęła mnie ona wkurzać gdy wróciła do hotelu. Używając tanich chwytów, szybko i bez żadnego wysiłku
  • Odpowiedz
@katarinovka: ja patrząc na cały program lubię wszystkich. Stworzyli świetny sezon. Niektórych zachowań programowych i po nie popieram i nie rozumiem, ale doceniam ile wnieśli emocji, zabawy do tego sezonu. 🦋
  • Odpowiedz