Wpis z mikrobloga

@icuszzezeszwecji: Fakt. :) Samcik to już długo prowadzi te stronę, wcześniej chyba publikował w GazecieW. Generalnie facet jest uważany za poważnego, od lat komentuje finanse i ekonomie. A przecież to nie była jego opinia tylko większość takie rzeczy wypisywała...
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: Pamiętam zachwyt części wykopy tamtych dni jak to rosyjska gospodarka już się sypała. Patrząc na koniunkturę niemal każdego surowca można w taki sposób napisać o każdym towarze. Tylko czekać na nagabywanie w mediach na kupno złota (w górce). Swoją drogą ciekawe co by wygenerował GPT prosząc go o artykuł na kilka stron, podając słowa kluczowe? Nie wierzę, aby autor pisał takie kity odręcznie.
  • Odpowiedz
Pamiętam zachwyt części wykopy tamtych dni jak to rosyjska gospodarka już się sypała.

@icuszzezeszwecji: Jak rubel zaczął odbijać w górę to wykopowa propaganda "rublami to można palić w kominku" zmieniła się na "a kto rublami handluje? nikt, to sztuczne liczby". Akurat wtedy chciałem kupić trochę euro, gotówkę, więc poszedłem do kantoru, a tam normalnie rubelki - jak zawsze.
Napisałem to na wykopie, to mnie zwyzywali od onuc i kłamców, oczywiście
  • Odpowiedz