Aktywne Wpisy

fundacjawosp +310
❤️Mamy to! 33. Finał WOŚP wystartował w przytupem!
❤️W tym roku gramy dla onkologii i hematologii dziecięcej
❤️Na start na koncie finałowym znajdują się ponad 42 miliony zł. Jest więcej niż w zeszłym roku o tej samej porze! 🥰
❤️Bądźci
❤️W tym roku gramy dla onkologii i hematologii dziecięcej
❤️Na start na koncie finałowym znajdują się ponad 42 miliony zł. Jest więcej niż w zeszłym roku o tej samej porze! 🥰
❤️Bądźci
źródło: 01_fb_kwota_deklarowana_na_start_33_final
Pobierz

Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jestem zmuszony na zmianę obecnego dostawcy internetu(lokalnego) na play światłowód. Obecnie mam jakiś router dasan który jest podłączony kablem do kolejnego routera(archer 9) i dodatkowo do do dekodera telewizyjnego który jest piętro niżej tak jak i c9.
Poniżej mam jeszcze piwnicę w której czasami się lubię zasiedzieć i nie mam tam WIFI.
Czyli jest tak
Router główny
|
Router archer c9 i dekoder tv ( połączone kablem)
|
Piwnica w której nie ma zasięgu.
Jako że play daje jakiś router z systemem mesh to zastanawiam się czy nie rozbudować sieci w domu i dokupić kolejnych jednostek mesh które obejmą już netem wszystkie piętra. Czy to dobre rozwiązanie?
Kolejna sprawa jest to że do tego routera głównego można wpiąć tylko dwa kable więc przy rozwiązaniu obecnym zostaną zajęte przez dekoder i archer c9, a chce mieć połączoną konsolę i tv za pomocą kabla dla szybszej i stabilnej transmisji. Jak rozwiązać ten problem ?