Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +62
Nasz szanowny kolega lekarz @gracilis zarobił 11 tysięcy netto, czyli około 16 tysięcy brutto na rezydenturze. Jakieś 3-4 lata po studiach.
Niestety, 11 tysięcy to dla niego MAŁO. I to nie jakieś zwyczajne mało, on uznaje te kwotę za skandalicznie niską! Co za bezczelność ze strony systemu! Jak on ma z tego wyżyć?! Jeszcze specki nie skończył, jeszcze prywaty nie zaczął, a już 11 do rączki śmierdzi. Pytanie ile byłoby w takich
Niestety, 11 tysięcy to dla niego MAŁO. I to nie jakieś zwyczajne mało, on uznaje te kwotę za skandalicznie niską! Co za bezczelność ze strony systemu! Jak on ma z tego wyżyć?! Jeszcze specki nie skończył, jeszcze prywaty nie zaczął, a już 11 do rączki śmierdzi. Pytanie ile byłoby w takich
ewataewa +69
#gotujzwykopem
Wczoraj pytałam, czy roczniki 80/90 pamiętają rosół z przestudzoną kaszą manną.
No to dziś zrobiłam, pierwszy raz w życiu :)
Wczoraj pytałam, czy roczniki 80/90 pamiętają rosół z przestudzoną kaszą manną.
No to dziś zrobiłam, pierwszy raz w życiu :)
Nie mogę dodać karty lubej do mojego portfela google. Założyliśmy konto w PKOBP na jej dane bo ja już tam mam konto. Chodziło nam o to by mieć osobne konto na rachunki, zakupy itd. Miałem ogarnąć konto wspólne ale w sumie wyszło tak że założyliśmy na selfie na jej dane bo nie było czasu iść do banku..
Wszystko ładnie przeszło, karta już przyszła, aktywowana pinem. Gdy dodaje do swojego portfela google to nie pyka - jest napisane "coś poszło nie tak - nieprawidłowy argument". Taka informacja wyświetla się po weryfikacji karty i potwierdzeniu jej w aplikacji iko na innym urządzeniu. Oczywiście adres i dane przy dodawaniu partnerki, nie moje. Nie mogę tego ogarnąć.
Miał ktoś tak?
#iko #ipko #googlepay #pkobp #banki #bankowosc #google #nfc #pytaniedoeksperta
Z karty powinna korzystać tylko osoba, na którą została wydana. Prosimy, aby właścicielka konta zadzwoniła na naszą infolinię: 800 302 302 lub 81 535 60 60.
Mogą Państwo otworzyć konto wspólne lub partnerka może zamówić dla Pana kartę, tzw. kartę dla użytkownika. Szczegółowe informacje o karcie dla użytkownika zamieściliśmy tutaj: https://www.pkobp.pl/klient-indywidualny/karty-platnosci/karta-do-konta-dla-wybranej-osoby
Problem solved (。◕‿‿◕。)