Aktywne Wpisy
OrzechowyDzem +16
xD
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody
Pandzia_art +52
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (
Mając taki ,,skromny bonusik" do baaaaardzo niskiej emerytury + środki z ppk można żyć naprawdę godnie.
A trzeba pamiętać, że ten limit co roku będzie tylko wyższy więc większe będą pieniądze na końcu.
#xtb #gielda #inwestowanie
To daje ogrom. W UK jest konto ISA, gdzie można wpłacać do £20k rocznie, i nawet jak się zrobi z tego stopę zwrotu 9000% to można w każdej chwili wypłacić bez płacenia CGT. Oprócz tego jeszcze brak CGT to £3k rocznie i £500 z dywidend, już poza tym kontem. Też do tego chyba do £1000 zysku z lokat. Mam nadzieje, że kiedyś będzie coś podobnego w Polsce