Wpis z mikrobloga

@agdybytak: Jedna z niższych w polskich sklepach, ale bywało do wyhaczenia na Perfumesclub taniej. Upewnij się jak z parametrami nowych wypustów, bo ta albo wersja L'eau lekko kuleje z trwałością z tego co mi się obiło o uszy
Omniscient - @agdybytak: Jedna z niższych w polskich sklepach, ale bywało do wyhaczen...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@agdybytak kupując przez aplikację notino 308,89 zł. Cena, patrząc na konkurencję i historię, jest po prostu w porządku. Inna sprawa, że moim zdaniem nie warto, głównie przez parametry
  • Odpowiedz
  • 13
Jeśli jesteś prawdziwym facetem, to tego nie potrzebujesz. Jeśli nie, to i to ci nie pomoże.

@nototego trollująca zielonka na wykopie? Nowe, nie znałem.
  • Odpowiedz
@hikashi: Od potu są antyperspiranty, a nie perfumy. W XVI wieku, kiedy Catherine de Medici przybyła do Francji, wprowadziła tam modę na perfumy. Wówczas codzienne zabiegi higieniczne były czasochłonne i trudne do wykonania. Perfumy pomagały maskować zapach ciała, który mógł wynikać z braku regularnej higieny. Potem nomen omen ta moda rozprzestrzeniła się na resztę śmierdzącej Europy. Muzułmanie myją się minimum pięć razy dziennie. Polacy nawet d--y nie myją po skorzystaniu
  • Odpowiedz
@nototego Muzułmanie myją się 5 razy dziennie a używają o wiele więcej perfum niż my, i co, masz przepalone styki? Po co to robią? Może po prostu to ludzie lubią? Ale jak to, ludzie żyją inaczej niż w twojej wąskiej perspektywie życia? Nie odpisuj mi bo mnie odpowiedź nie interesuje ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz