DeoLawson DeoLawson przedwczoraj, 09:26:06 0 + Mirasy i Mirabelki gotujące, polecicie jakieś pojemniki do przechowywania mąki, kako cukru etc. Tak żeby dobrze się je przechowywało w szufladzie/szafce. #gotujzwykopem #jedzenie #gotowanie #przechowywanie #kiciochpyta
wykopyrek wykopyrek przedwczoraj, 09:27:48 via Wykop 8 + mąki, kako cukru etc. Tak żeby dobrze się je przechowywało w szufladzie/szafce.Słoik po kawie rozpuszczalnej@DeoLawson: jak chcesz wyższy lewel, to flamastrem piszesz od czego który słoik jest
sysiut sysiut przedwczoraj, 09:43:43 via Wykop 0 + @DeoLawson: plastikowe z ikei z prostokątnymi pokrywkami na zatrzask. Są różnych rozmiarów i wysokości.
moll moll przedwczoraj, 09:56:43 via Wykop 0 + @DeoLawson: poza bułką tartą i ryżem/kaszami kupowanymi luzem, reszta leży w tym w czym kupiłam
maegalcarwen maegalcarwen przedwczoraj, 10:11:59 via Wykop 1 + @DeoLawson: ja polecam zwykłe szklane słoiki, do wszystkiego mam litrowe tylko do mąki większy
#gotujzwykopem #jedzenie #gotowanie #przechowywanie #kiciochpyta
Słoik po kawie rozpuszczalnej
@DeoLawson: jak chcesz wyższy lewel, to flamastrem piszesz od czego który słoik jest