Wpis z mikrobloga

#hotelparadise obejrzałam podcast, zdziwiłam się szczerze jak miło się to oglądało i w ogóle się nie dłużyło, myślałam że dam radę max 15 minut. Jeśli chodzi o Karola to mam wrażenie że gość się pogubił mocno, jednak nie oceniam go tak bardzo negatywnie. Jednak wykazał jakąś skruchę, podoba mi się też jego postawa że tak bardzo nie angażował sie w program na Ig żeby nie zranić obecnej dziewczyny. Co do Matiego no to trochę widziały gały co brały, chociaz przyznaję że takie głupie teksty ma dużo facetów, jednak chyba coś mu pod kopułą nie styka. Jeśli chodzi o Kubę to już wyczerpałam temat, dziewczyny go idealnie podsumowały. Ogólnie współczuję dziewczynom w dzisiejszych czasach które chcą się angażować i wchodzić w stałe związki bo faceci (oczywiście nie wszyscy) mam wrażenie chcą się głównie bawić i tylko nabijać licznik.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolek1011: Z jednej strony zastanowiłem się co by wypłynęło gdyby w poprzednich edycjach dziewczyny tak zwertfikowały facetów, lub na odwrót. Jakie kwiatki by wypłynęły, bo generalnie z tej edycji wydawali nam sie spoko uczestnicy płci męskiej jako oglądaczom i ten na którego najwięcej tu napierdzielaliśmy okazał się tym, który nie jest aż tak porąbany. Sądze jednakże, że gdyby poprzednie edycje w tej sposób były podumowywane, to nie dość, że uczestnicy
  • Odpowiedz
  • 0
@uwaga_dziury_na_wykopie: myślę że po każdej edycji wyszłyby jakieś kwiatki bo osoby które tam biorą udział są atrakcyjne, mają powodzenia, nie raz narcystyczne, raczej z kręgów imprezowych a takie środowisko daje większe możliwości krzywych akcji. Ale 2. kwestia mnie zastanawia czy to etyczne ze strony dziewczyn skoro mówią o prywatnych sytuacjach które miały miejsce poza programem? Rozumiem program ale tutaj wychodzą osobiste rozmowy, co kto mówi do rodziny itp, zastanawiam się
  • Odpowiedz
@Lolek1011: spokojnie, w dzisiejszych czasach, tak jak i w poprzednich nie ma po prostu co oczekiwac od dzieci, że będą poważne i odpowiedzialne z dniem 18stych urodzin:) Ja do chłopakow podchodze na luzie, uważam , ze glównym ich bledem bylo to, ze to oni decydowali czy chcą czegoś więcej czy nie. Nie wierze nawet w te 2 rownolegle zwiazki na odleglosc piłkarzyka. podejrzewam, ze pisal z 2, raz na miesiac
  • Odpowiedz
@Lolek1011: @liliove @yolllx33
Z tego co mówiła Karolina, między nią a Karolem zaraz po programie doszło do czegoś więcej. Chcieli też przecież przesunąć powrót do Polski, żeby zostać dłużej i zwiedzać. Dopiero po powrocie do Polski urwał z nią kontakt, odpisywał po kilku dniach lub wcale. Jeśli Karol miał dziewczynę w Polsce, to po prostu wykorzystał Karolinę. Nie brońcie go.
  • Odpowiedz