Wpis z mikrobloga

Chciałem sprawdzić jak AI poradzi sobie z odwzorowanie Polskiego klimatu chyba większości znanego serialu Ranczo, więc pobrałem grafikę z ławeczki, poprosiłem ChatGPT aby dokładnie opisał mi całe zdjęcie, jego styl i elementy na zdjęciu. Następnie poprosiłem aby na podstawie tego opisu stworzył prompta do wygenerowania grafiki. Skopiowałem prompta i wkleiłem do Midjourney i ustawiłem suwaki. Efekt w komentarzu

#aiart

#polska #ai #sztucznainteligencja #film #informatyka #ranczo #serial #ciekawostki
kkecaj - Chciałem sprawdzić jak AI poradzi sobie z odwzorowanie Polskiego klimatu chy...

źródło: 01.11.2024_01.42.07_REC

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kureci_paratko: Proszę ;)

"Create a humorous, realistic scene featuring four men sitting on a worn-out wooden bench against an old, weathered wooden wall, evoking a rural village setting. Each man is holding a bottle, and they appear relaxed and casual. The first man on the left is wearing a light grey, slightly dirty jacket and beige pants, with messy, unkempt hair, and he has a calm, relaxed expression. The second
  • Odpowiedz
  • 0
@coiber: Taki wygenerował mi prompt po tym jak go poprosiłem o to żeby na podstawie opisu zdjęcia który mi wypluł stworzył prompta, natomiast sam opis wklejam pod promptem

"Create a humorous, realistic scene featuring four men sitting on a worn-out wooden bench against an old, weathered wooden wall, evoking a rural village setting. Each man is holding a bottle, and they appear relaxed and casual. The first man on the
  • Odpowiedz