Wpis z mikrobloga

Tutaj Warzecha może mieć rację. Sam pisałem to na Wykopie, że taki model, gdzie do Mazurka przychodzi głównie opozycja (czyli pisowcy), a do konkurencyjnego Radia Zet (Rymanowskiego) przychodzi cała śmietanka z rządu jest nie do utrzymania.

Teraz swoją pisowską narrację będzie mógł bez przeszkód prowadzić w Kanale Zero, a do RMF FM wrócą rozmowy z rządzącymi, a nie tylko opozycją.

#polityka #4konserwy #neuropa #kanalzero #rmffm
Gours - Tutaj Warzecha może mieć rację. Sam pisałem to na Wykopie, że taki model, gdz...

źródło: IMG_4614

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Gours oczywiście, że Mazurka w------i. Narrację jednej strony to sobie może tłoczyć w zarublice czy innym kanale Ziobro, RMF to jednak zbyt duże medium żeby sobie pozwolić na jakiekolwiek zabarwienie, nie opłaca im się to.
  • Odpowiedz
@Gours: przecież do mazurka też przychodzili politycy wszystkich opcji, do momentu kiedy PiS stracił władzę to przestali się u niego promować żeby się nie kompromitować xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Zenek_: opłacało dopóki PiS był u władzy. Ja RMF FM już nigdy nie zaufam.

@rodnekr Bzdury, kilka ładnych miesięcy przed wyborami w 2023 politycy KO przestali przychodzić do niego.
  • Odpowiedz
@Gours: mazurka się słuchać nie dało, strasznie słabo prowadził rozmowy, narzucał swoje tezy, nie dał sie do końca wypowiedzieć i zmieniał temat, wrzucał jakieś kiepskie żarty czy docinki, Rymanowski przy nim to jak porsche przy ładzie, a Terlikowski gdy prowadził rozmowy gdy nie było mazurka to też dobrze się ich słuchało, więc zmiana na plus
  • Odpowiedz
@Gours: tak jak pisze @ponurytraktorzysta s-------n jest po prostu szkodliwy i męczący. Ostatnio chwilę posłuchałem jego wywiadu z szefem OSW i wyleciał z tekstem, że sankcje nie działają a gospodarka Rosji rośnie i dalej kupujemy ropę od nich. Jego programy nie informują tylko dezinformują, bo często nawet wyjaśnić nie da, a z odpowiedzi kpi, bo tylko jego chłopski rozum wie co prawdziwe.

Na jego tle Terlik to top. Ale
  • Odpowiedz
@Lord_Apatii_i_Depresji: @Gours Terlikowski w dawnych latach uchodził za oszołoma a okazało się że reszta to oszołomy co się jeszcze zradykalizowaly a on jest normalny xD
Mazurek mimo wszystko jest dobrym i wymagającym publicystą wiadomo ma za zadanie zrownać PiS z Po ale ma swój warsztat dziennikarski powiedzmy który realizuje lepiej niż większość politruków robi to inteligentniej wyprowadzając rozmówców z równowagi sprowadzając ich poglądy do absurdu. Mazurek to taki test
  • Odpowiedz