Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +22
#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #threads #logikarozowychpaskow #podroze
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A

źródło: logiak
Pobierz
Lujdziarski +111
Zawsze kisne jak Kacperek oglada sobie telewizje xD #dziarskikacperek #pokazkota

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
#ciekawostki #samochody #paczkomaty #technologia #urzedasstory #motoryzacja
źródło: temp_file6117072421967784674
Pobierz@KoszuliNiePrzytuli: ale to nie szwajcaria, tylko Polska, wiec ludzie się cieszą i docieniają nawet takie małe usprawnienia. System jest c-----y, administracja jest c-----a no i ludzie pracujacy w urzedach to chuje. To co sie dziwic, ze same pozytywy piszą. W Niemczech to samo, zeby zarejestrowac auto to najblizsze terminy (jezeli dostaniesz) to w zaleznosci gdzie mieszkasz to minimum 2 tygodnie do przodu, nie ma c---a dostac wczesniej.
#pdk
@bruhh: Niemcy to w tych sprawach jak również bankowych to są zacofane ba przy głównych drogach nie ma zasięgu gsm to jest dopiero beka.
Nie wszędzie w Polsce tak jest. W Krakowie mamy, na przykład, punkty obsługi mieszkańca w galeriach handlowych. Rejestrowałem auto miesiąc temu i zajęło to, dosłownie, 10 minut. Tak, tablice też dostałem.
Jedyny minus polegał na tym, że właśnie 2 tyg później musiałem pojechać znowu po stały dowód rejestracyjny. Ale z drugiej strony nie widzę sensu takiego "paczkomatu" - przecież pod
@KoszuliNiePrzytuli: Czy u nas jest inaczej? U mnie wchodzę do urzędu z niezbędnymi dokumentami, uiszczam opłatę kartą, pani ma drukarkę, drukuje dowód tymczasowy, daje nowe tablice, wszystko, więcej niż 10 min. to nie zajmuje. Po ok tygodniu przychodzi SMS, że dowód rejestracyjny jest gotowy do odbioru.
@SpalaczBenzyny: ?
Dlaczego zbędną? Jak cie czy właściciela pojazdu ma później odnaleźć np. policja (oni średnio radzą sobie z przerejestrowanymi)? Skoro nie chcesz przerejestrowywać i uważasz to za zbędne?
przecież dzisiaj zgodnie z prawem dane w dowodzie rejestracyjnym są często nieaktualne,
np. kupiłem samochód, mam umowę, opłacam na niego OC, podaje swoje dane,
do kompletu mogę zgłosić gdzieś tam (cepik), że