Wpis z mikrobloga

@ScarySlender: chyba lepszy Gabriel i Sels, bo nie wierzę w czyste konta Wolves a takiej formy ofensywnej jak teraz Ait Nuri nie utrzyma.
Zamiast Younga wziąłbym kogoś innego, bo jak wróci Patterson albo Coleman to Young ława. Czyli Mykolenko/Branthwaite/Tarkowski.
Osobiście zamiast McNeila chyba bym długofalowo wybrał Semenyo, ale to już takie 50/50. Poza tym skład wygląda fajnie
  • Odpowiedz
  • 0
@Mufann też nie wierze właśnie i te jego gole takie z przypadku czasami, a wole mcneila bo mi sie podoba jak gra, seme ma 0.05 xgi lepsze tylko a ma 4 kartki mcneil 1 tylko. Young robi tyle asyst może on teraz 1szy wybór?
  • Odpowiedz
@ScarySlender: ciężko powiedzieć na 100%, ale ze względu na zaawansowany wiek myśle, że prędzej czy później straci pierwszy skład. Jeśli nie chcesz innych obrońców Evertonu, to obrona Villi ma niezłe statystyki i dobre ceny, tyle, że najbliższe 2 kolejki dość ciężkie. Potem kalendarz bardzo przyjemny
  • Odpowiedz
  • 0
@Mufann myśle że póki co będzie grał a niedługo im sie fixy pogorszą to i tak bedzie ławka u mnie. A it nouriego to jednak wezme za robinsona bo mi bardziej pasuje do rotacji
  • Odpowiedz