Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Puszczalskie które nazywają w podkascie facetów "z###anymi" narzekają że nie będą miały z kim założyć rodziny. 🤭
A który szanujący się facet chciałby takie żony?
Porządny facet, który nawet nie pomyśli o zakupie używanych ubrań, a miałby wziąć używaną dziewczynę za żonę? Beż żartów proszę...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StopJanuszom: XDD
A teraz dużo wody wypij i vitaminę „C” zażyj. Nie wychodź na zewnątrz, żeby się dotlenić, bo tylko Ci się nasili ()
Najlepiej odeśpij i jutro jakiś znicz zapal ()
  • Odpowiedz
@StopJanuszom: Popieram. Po pierwsze jestem dziewczyną, po drugie (aby uniknąć nieporozumień) nie jestem żadną z uczestniczek HP ani też nie znam nikogo z HP osobiście. Żyjemy w chorych czasach, gdzie ludziom mieszają się (a może brak wartości?) role płci. Dziewczyny oddają się facetom zbyt łatwo i szybko, niestety większość z nich złudnie myśli, że jak "dała" to już facet jest jej. Pamiętacie Alicję z Love Island, która po numerku z
  • Odpowiedz
@Gazolina: Moja Droga, naucz się czytać ze zrozumieniem, jeśli nie to może jakiś kurs ?:) Napisałam o panienkach, które szybko idą z facetami do łóżka, I tu również miałam na myśli Alicję i Sandrę, nie dość, że szybko to na wizji, przed Polską. Bezwstydnice. Rodzice z pewnością dumni :D Hahaha! Ludzie, kierujmy się również mózgiem a nie popędem, jeśli Sandra i Alicja poznałyby lepiej swoich partnerów programowych to ręczę, że
  • Odpowiedz