@rrobot: Następny ułomek, własnie napisałem komentarz innemu wiec przekopiuje kolejnemu przygłupowi: No nieźle w lewiatanie też nie kupuj, bo cię pożre potwór morski. Cinkciarz ma taką nazwę, bo po prostu jest chwytliwa tym bardziej, że działa na polskim rynku i od razu po nazwie wiadomo, że jest to kantor. Właśnie jesteś takim polaczkiem, który przeprowadza analize wsteczną i chrum chrum, ale ci gupie ludzie są.
@rrobot: Łebku kochany, tyle lat na rynku i jakby sie nazywał revolut to też mogła być taka sama sytuacja, nikt nie robi nazwe 15 lat wcześniej kiedy ty byleś jeszcze w jajach starego by później oscamować ludzi, już nawet pomijając, że nie wiesz co to znaczy.
@rrobot: Nie jestem żadnym wyjadaczem, ty to powiedziałeś nie ja, posil sie przynajmniej na bardziej zaawansowana manipulacje, stac cie na wiecej. Tłumacze ci po kolei co to znaczy, a teraz obracasz kota ogonem, wiec pozdro kumaty wykopku, mam nadzieje, że jak twoj bank o chwytliwej nazwie millenium albo deweloper budimox padnie to ty stracisz swoje pieniazki.
i tak, nazwa nie wzbudzała zaufania, ja mając do wyboru Cinkciarz i Revolut, wybrałem ten drugi, bo jakoś nie mogłem się przemóc do nazwy, która pochodzi od gościa co za komuny handlował walutą oferują lepszy niż oficjalny kurs, ale jednak "czasem" ludzi,
@Desire22: xD, "polaczku" jak to lubisz innych nazywać, nazwa siedzi Lewiatan pochodzi od handlu lewantyńskiego, weź się doucz:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Handel_lewanty%C5%84ski
i tak, nazwa nie wzbudzała zaufania, ja mając do wyboru Cinkciarz i Revolut, wybrałem ten drugi, bo jakoś nie mogłem się przemóc do nazwy, która pochodzi od gościa co za komuny handlował walutą oferują lepszy niż oficjalny kurs, ale jednak "czasem" ludzi,