Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +675
Taka sytuacja. Od początku roku zmagałem się z ostrą rwą kulszową na którą naprawdę niewiele oprócz położenia się płasko na podłodze pomagało. Było to do tego stopnia upierdliwe, że gdy wyjeżdżałem w dalszą trasę to po kilku godzinach kręcenia fajerą musiałem wsuwać się jak wąż przez tył do mojego minivana i rozciągać by móc kontynuować jazdę. Gdy już byłem całkowicie pozbawiony nadziei wtedy pojawiła się ona. Gruba że swoim dyliżansem po babci.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Piotrek7231 +119

źródło: GiPyhvJXUAA9SKr
PobierzOcena
- 1 47.2% (728)
- 2 14.3% (220)
- 3 8.6% (132)
- 4 4.9% (76)
- 5 25.0% (386)
Póki co zastanawiam się nad:
- Apokalipsa Z: początek końca - świeżynka, która właśnie wpadła do Amazon Prime
- Terrifier 3
#filmnawieczor #film #horror #halloween
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@armin43 Dzięki, nie słyszałem o tym filmie. Widzę, że jest dostępny w CDA Premium. W takim razie wrzucam go na listę filmów do obejrzenia w przyszłości, gdy znowu kupię Premium.
@dugi123 Aż na takie starocie nie mam ochoty. W każdym razie musiałbym kiedyś obejrzeć wszystkie filmy z tej serii, póki co widziałem jedynie "nową"
Ostatecznie obejrzałem Apokalipsa Z: początek końca, w połowie filmu byłem tak wynudzony, że poszedłem spać xD Dzisiaj muszę dokończyć ten film.