Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka ten cały hanys to jest prze uj, jak chciał załatwić sprawę z tymkiem to po co o tym tyle publicznie gadał. Nie wiem na co on liczył, że spuści mu wp.ierd.ol po cichu i nikt się nie domysli po kilku miesiącach gadania w necie ?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak chciał załatwić sprawę z tymkiem to po co o tym tyle publicznie gadał.

@Furman84: publicznie gadał bo celem były żebry. "Dejcie mi 10 000 dolarów a ja go załatwia."
Ewentualnie wyłudzenie jakichś pieniędzy od oszusta timoora. Ale cel jego lajtów byl typowy dla lajtów, żebractwo.
Poza tym chciał być jak budda, więc ostatecznie mu się dość szybko udało.
  • Odpowiedz
  • 4
@adik75 chyba tak....kambożulstwo nie przestanie mnie codziennie zaskakiwać swoją inteligencja aż strach pomyśleć jakie akcje będą na wiosnę albo za rok
  • Odpowiedz
@Furman84: myślę, ze powód to głownie chec zemsty, ale nie ze sam został oszukany, ale to ze tymochowicz, praktycznie zniszczył życie jego dzieci. "dzieci" - dorosłego syna. (synow? - nie znam dokladnie sytuacji)
  • Odpowiedz
  • 3
@Vendigoo w takim kamboraju to teoretycznie mogą spać pod drzew i jeść owoce które im spadną na naje,bany łeb, więc pewnie jakoś przewegetuja. Robi się coraz ciekawiej, a dopiero zaczyna się tam zjeżdżać "element" spoleczny
  • Odpowiedz
@Furman84: czyli cos w Kambodzy robi policja))No to pora powiadomic o machaju ktory publicznie oczernia innych.To ze skasowal nagrania to kic nie da bo wszystko jest zarejestrowane))
  • Odpowiedz
  • 3
@Hana1 dokładniej tak. Precedens hanysa uczy nasza Polonię ze nawet w Kambodża są organy które zajmują się porządkiem. Są pewne granice, wiec chłopaki będą teraz musieli bardziej uważać i między innymi nie robić zbiórek pod nielegalnym tytulem
  • Odpowiedz