Aktywne Wpisy

krucjan +17
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
ZdzislawRotterdam +392

źródło: 1000022225
Pobierz
źródło: temp_file8573032509795865187
Pobierzhttps://wiadomosci.onet.pl/kraj/afera-z-bylym-prezesem-rars-adwokat-zalozyciela-red-is-bad-zabiera-glos/q5z92b1
Dubois już wcześniej przy nim pracował, to jakaś mała zmiana raczej.
źródło: xrd-exrd
Pobierz@handsomejack: bo jest typowym libkowym hipokrytą który za szekiel zrobi wszystko
Ot taka jego rola żeby jak najlepiej bronić, prokurator ma jak najlepiej oskarżać, a sędzia wydać możliwie uczciwy wyrok.
Mając kasę też bym brał chyba najlepszego adwokata od głośnych spraw w kraju.
Dubois to rozbil bank w ostatnich miesiacach.
- Palikot
- Budda
- Pawel z Red is Bad
@Purple: to tak jakby ktoś pytał gdzie barykada jest między kałmukami a cywilizacją
@handsomejack: a lekarz to za darmo operuje?
@handsomejack: bo generalnie adwokat nie może odmówić obrony klientowi