Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +21
Nie mam juz pojęcia co robić...
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
salvador94 +404
Zachęcony znaleziskiem wszedłem z ciekawości na IKP by spojrzeć w swoją historię leczenia.
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie
Kobieta nie może mieć swojego hobby, bo na pewno będzie gorsze. Ma towarzyszyć swojemu facetowi w jego hobby. On w jej może jak mu się chce ale z góry uzna je za gorsze więc odmówi bez dowiedzenia się, jakie ma.
Facet nie zapyta kobiety, co chce dostać na prezent czy gdzie chce wyjść na randkę - on bez konsultacji z nią sam wybierze, po czym jak jej się nie spodoba, to będzie się fochał, bo powinna się cieszyć z tego co dostała zamiast wybrzydzać.
Facet nawet jak zapyta kobiety, co chce i gdzie chce, to u tak oleje odpowiedź i zrobi po swojemu. Po co ma słuchać jak wie lepiej od niej co ma jej się podobać?
To samo z filmami i ogólnie rozrywką. Narzuci jej co mają oglądać wieczorem przed snem, wybierze za nią a gdy ta będzie zła, że nie zapytał jej o zdanie, to ten strzeli focha i powie, że "jak ci się nie podoba to od teraz zawsze ty będziesz wybierać!"
Z miejscem na wakacje to samo. I kij, że kobieta może warto jechać na wakacje chcieć za granicę - albo pojadą tam gdzie on chce albo niech sobie sama jeździ.
Te fochy to nic innego jak męska manipulacja, żeby wymusić na kobiecie zawsze wybieranie tego/gustowanie w tym, co facet. Bez dyskusji.
Faceci są nawet tak bezczelni, że potrafią zrobić coś za kobietę, zanim ona to zrobi (np kupić zasłony do pokoju, bez konsultacji z nią jaki kolor) by potem jej wmawiać, że gdyby oni tego nie zrobili, to nie byłoby to zrobione wcale. Uj, że kobieta może czerpać z takich zakupów przyjemność, tylko czekała np na wypłatę. On nie dość że ją celowo wyręczy, by potem oczekiwać wdzięczności, to jeszcze pozbawi ją przyjemności.
A potem zdziwiony, dlaczego różowa po takim traktowaniu jest nieszczęśliwa, chodzi niezadowolona czy smutna lub chce jej się płakać - przecież według jego obliczeń powinna skakać z radości! Jak ona śmie mieć inne emocje i uczucia niż te, które on dla niej wybrał? I cyk zakaz płaczu, zakaz smutku, żeby mu przykro nie było, że jego trudy poszły na marne.
Faceci nawet nie mając pojęcia o pielęgnacji ciała będą nakazywać różowym co mają robić ze swoim ciałem, żeby wyglądać tak jak oni chcą. Nie ważne, że te ich propozycje tylko pogorszą sprawę.
Nawet co do czasu wolnego trzeba mieć obiekcje. Oba chce poczytać książkę? Nie, będą się teraz roochać bo on tak chce. Ona chce odpocząć po pracy i wziąć długą kąpiel? Nie, teraz ma mu zrobić obiad i to taki jaki on chce.
Kobieta sama nie może wybrać, co i jak będzie robić i jak ma myśleć. Facet zrobi to za nią, narzuci jej swoje zdanie.
Jakim autem ma jeździć, jak psu dać na imię, jakie p--o powinna pić? Jakich słów nie używać bo go drażnią? To wszystko wybierze facet. Przecież laski ze wschodu są tak wychowane, w szacunku do mężczyzn, że dla nich takie bezwzględne posłuszeństwo jest oczywiste, tylko podłe p0lki śmią śmieć mieć wymagania, własne zainteresowania, potrzeby i własne zdanie.
Nazwisko po ślubie? Też takie, jakie ma facet.
Są też tacy, co kobiecie chętnie by zabronili mieć wybór partnera, tylko narzucali by im, z kim mają być w związku a z kim nie.
Kobietom do szczęścia potrzebna jest wolność, w tym wolność wyboru i decyzji, a tymczasem faceci takich kobiet nie chcą, chcą posłuszne i uległe kobiety, więc będą walczyć z partnerkami, narzekać na nie w internecie, obrażać kobiety - bo są inne niż oni sobie życzą. Będą za wszelką cenę próbować wejść babie na łeb, żeby dyktować jej jak ma żyć, by poczuć się przez chwilę męsko jako tyran i dyktator.
Bo według nich takie jest miejsce kobiety - pod męskim butem.
Najgorszy sort mężczyzn.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #blackpill #p0lka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Owszem jak robi rzeczy trudne których nie umiem to spoko ale jak robi te które lubię i mnie w nich wyręcza odbierając mi przyjemność to mnie to wkoorwia
@AlienFromWenus: Skąd ty tych chłopów bierzesz xD
Z Choroszczy?
Komentarz usunięty przez autora
Który Cię tak skrzywdził incelko?
@KodakPlamisty: Żaden femcel, ona ma chłopa
@AlienFromWenus: przed slubem tez masz po facecie - swoim ojcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lubię twoje teksty, bo mnie śmieszą
@AlienFromWenus: baba tak się zachowuje, jeśli jest słabo wychędożona