Wpis z mikrobloga

@Roznepsy: jak można nie wiedzieć co się chce?
Owszem jak robi rzeczy trudne których nie umiem to spoko ale jak robi te które lubię i mnie w nich wyręcza odbierając mi przyjemność to mnie to wkoorwia
  • Odpowiedz
  • 270
@AlienFromWenus: Tekst idealnie pasuje do starej panny co pragnie chłopa ale wybrzydzała kiedy byli kandydaci a teraz już kandydatów nie ma. Do takiej co aby zagłuszyć prawdziwy problem czyli brak chłopa wypielęgnowała w sobie nienawiść i karmi ją codziennie czytając kłamliwe slogany na femirakowych stronkach. Ale to na pewno nie opka. Opka pewnie silna niezależna kobieta.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: to znaczy rzeczy które ja lubię i umiem robić on na pewno nie umie, więc mnie nie wyręczy, ani nie zastąpi, czyli nie odbierze, bez obaw. Tyle co obowiązki moze zabrać, a tych nie pożądam, tylko zrobię, bo muszę albo i nie, nawet jeśli zmuszona jestem, to nie zrobię bo mi się nie chciało. Będzie bicie za to?
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: eeee, przewidziało Ci się, bo złych facetów miałaś. natura Ci podpowiadała, że macho jest git, a on był dla ciebie "za bardzo macho" Bo to co teraz się o--------a z kobieatmi, nie jest do końca naturalne. Feminizm jest świeży i nie ma pokrycia w genach. Przez ostatnie kilka tysięcy lat inaczej to przebiegało, więc teraz kobiety się gubią.
  • Odpowiedz
A potem zdziwiony, dlaczego różowa po takim traktowaniu jest nieszczęśliwa, chodzi niezadowolona czy smutna lub chce jej się płakać - przecież według jego obliczeń powinna skakać z radości! Jak ona śmie mieć inne emocje i uczucia niż te, które on dla niej wybrał? I cyk zakaz płaczu, zakaz smutku, żeby mu przykro nie było, że jego trudy poszły na marne.

@AlienFromWenus: baba tak się zachowuje, jeśli jest słabo wychędożona
  • Odpowiedz