Aktywne Wpisy
goodghost +234
SzubiDubiDu +90
Powody dlaczego ktoś cię wyprzedza, mimo że nie zyskał na tym nic:
-jest z-----y
-j---e ci z rury wydechowej (zwłaszcza jak masz diesla i opa)
-trzymasz nierówne tempo (co chwila hamujesz i przyśpieszasz bez potrzeby)
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
-jest z-----y
-j---e ci z rury wydechowej (zwłaszcza jak masz diesla i opa)
-trzymasz nierówne tempo (co chwila hamujesz i przyśpieszasz bez potrzeby)
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
Moj Tata przelal w piatek cinkciarzowi 11k€.
Status operacji jest w realizacji. Konakt z Cinciarzem telefonicznie i mailowo nie mozliwy.
Bylo to wiekszosc pieniedzy zarobionych na emigracji w DE, ktore mialy byc przeznaczone na remont mieszkania.
Start remontu zaplanowany na 04.11.
A z tego co czytam to z kasa mozemy sie, albo calkowicie pozegnac, albo bedziemy na nia czekac miesiacami.
Pewnie bede musial pomoc rodzicom i dac im kase na remont mieszkania.
Moja nadzeja jest taka ze skoro CBS weszlo kilka dni wczesniej to poblokowali konta i cinciarz nie zdazyl wydac tych pieniedzy i beda one zwrocone.
@Domi_fuerDeutschland: tak jakoś po 8 latach procesu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) bo to dowód w sprawie
Spokojnie Miras, nie wszystko stracone. Ja dziś dostałem od nich przelew więc jest spora szansa, że z opóźnieniem ale jednak zrealizują.
Typ nie powiedział tacie z infolinii jakie sa przyczyny opóźnienia, ale jego przelew ma być zrealizowany 04.11.
Mam nadzieję że to prawda.
Przyglupów, którzy cwaniakują ignoruj. Wiadomo przecież że oni co przelew goglują czy akurat firma której przelewają kasę co miesiąc od 10 lat akurat ma problemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zulf: No fajnie, spread 30 gr.
Od niedzieli, więc 5 dni. Kwota ok 15k pln
https://www.santander.pl/klient-indywidualny/karty-platnosci-i-kantor/kantor-santander
Dodatkowo jak masz konto premium (wpływy większe
Daj znac czy tata zostanie.
Niestety tez czekam na nie małą kwote...
Dzisiaj nic nie dostał 😤
@Domi_fuerDeutschland no fatalnie opie trafiliście z timingiem. Liczę, ze dostaniecie, choć pewnie wasze środki sfinansowały część zaległych wypłat innych, a nowych