Aktywne Wpisy
callver34 +153
Dla wszystkich co radzą iść pracować na fizola, kłaść płytki, robić hydraulikę, albo zostać złotą rączkę. Wy chyba nigdy nie robiliście w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowałem na budowie, w zimie zimno, w lato gorąco, przez resztę roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubóstwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad głową, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, często starzy alkoholicy albo jakieś ćpuny
gymw8nhnzd +4
Nie mam juz pojęcia co robić...
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem
#motoryzacja #samochody #skoda #superb #diy
@przemu321 No ja oglądałem różne testy i zaryzykuję tym app. Profili zamkniętych nie robię bo nie mam bladego pojęcia jak i gdzie to się wpuszcza, zresztą nie licząc sanek i wahaczy to Skoda bardzo zdrowa.
@walokid o to się nie boję ;)
@JonaszSynGrazyny czemu miałby być śmiertelny?
@open_or_die wiem, klasyka, też na dniach będę czyścił, wcześniej miałem (w zasadzie dalej mam) Octavię 1, znam temat
@cwlmod kurde tylko ja właśnie niedawno kupiłem ten samochód, więc jest "nowy" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Konserwacja podwozia ma tylko sens w profesjonalnych warsztatach gdzie nakładają ci warstwę poliuretanową/polimerową.
Mam nadzieję że robisz to w kanale bo na widok tego podnośnika już czuje ból w plecach.
Na sam koniec i tak nałożę środek bitumiczno-kauczukowy.
Niestety wszystko na kobyłkach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@qmato po dziurach jeżdżę zbyt wolno żeby samo odpadło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
Kolega który ma Passata z tego samego okresu produkcji też jak zaszedł do Superba to mówi że lepszy jakiego fura.
@bramborak No widzisz a wielu ludzi właśnie poleca położyć bitum. Sam nie wiem, na pewno położę ten grunt epoksydowy, W