Aktywne Wpisy

katienca +22
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
xloginlogin123 +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jako gracze sami się przyczyniamy do niszczenia tego hobby, oceny przestają mieć znaczenie, recenzje tak samo, bo dziennikarstwo growe poziom ma żenujący, youtuberzy łasi są na hajs i popularność więc jeśli publika oczekuje że gra będzie zła, to potwierdza że jest zła.
A liczyłem, że chociaż ocena graczy będzie miarodajna. No nic, trzeba gameplaye obejrzeć i sprawdzić czy to jest to, nie wycinki najbardziej żeżu scenek i nie specjalnie wyselekcjonowane fragmenty.
#dragonage #gry
źródło: Screenshot_20241031-123819
Pobierz@artiom143: ale skąd oni wiedzą, że te recenzje są zakłamane, skoro nawet w grę nie zagrali? xD
w sumie racja, dragon age nie jest dla ciebie, spróbuj może z nowym call of duty
tam masz pukawke i sobie strzelasz, puff puff
to nie jest gra dla intelektualistów, ale gra, która w dużym stopniu stawia na relacje z towarzyszami. jeżeli ktoś jest na pogranicza upośledzenia inteligencji emocjonalnej, oburza się o reprezentację mniejszości, to z tej gry po prostu nic nie wyniesie
a że ty jesteś prostakiem to proponuję ci proste alternatywy
Jak ktoś wrzuca do gry coś takiego xD, to ja na pewno za to nie dam 3 stów.
To jak jest, da się wpłynąć na fabułę czy nie?
Ile godzin już jest za tobą?
Przez jedną stronę jest używany jak mantrę jeden argument "mi się podoba", ale jak druga strona powie, że mu się nie podoba. To już jest kwik tej pierwszej strony.
I będą całkiem szczerym grałem tylko w DA:Origins, i to wiele lat temu. Patrząc na to jak wygląda najnowsza część