Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +22
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +298
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Dostaniesz [NIE ŻELKI] Gusto ZA DARMO
CO NAJLEPSZE
MOŻESZ JE SPRZEDAĆ
Też byśmy przekroili ale gruby plastik ciężko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
BTW:
Dla tych co nie chcą jeść czekolady (bo mają awersję po tym słynnym poście xD), do 03.11 dalej jest Halloweenowa Promocja. Żelki od 13 do 17% taniej. Dodatkowo gratisy do zamówień, które powinny być wyłączone ale gość od ogarniania strony wziął urlop, więc korzystajcie dopóki można xD
Typowe zasady #rozdajo :
-> obserwujecie tag #gusto
-> plusujecie posta
-> Nagrywacie mi filmik jak Wasi rodzice tańczą macarenę (tylko na priv, zakolanówki must have)
-> 1 osoba wygra 2 kubeczki - orzeszków w czekoladzie (potocznie draże żelkarze) oraz rodzynek w czekoladzie
#rozdajo
#gusto
#pdk
#matrix
źródło: 24 opakowania gusto na pul
PobierzCzekoladowy 640 kcal
źródło: hystepanie
PobierzByle potem nie było cięć wypłat hehe chrum
źródło: image (6)
PobierzWyliżę personalnie każdą drażę. Wtedy będę mieć 100% pewności, że nie sprzeda jako draże w czekoladzie, bo takowej nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: milk-chop
PobierzWszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
Los się do Ciebie uśmiechnął, wygrywasz dwa kubeczki (nie)żelków Gusto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodajesz do koszyka 2 kubeczki - orzeszków w czekoladzie (potocznie draże żelkarze) oraz rodzynek w czekoladzie
W koszyku wypełniasz dane, wysyłka do paczkomatu, przelew tradycyjny, nie płacić, numer zamówienia wysyłać do mnie na priv, a my zrobimy resztę