Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +12
W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#oobe #obe
Jeśli zaś chodzi o świadomy sen, no niestety moje plany na razie upadły, ale się nie poddaje, wciąż widzę potencjał w przenikaniu dźwięków do snu i wpływaniu na niego, dodatkowo myślę nad badaniem WILD nad ranem podczas drzemek, nie wiem jak to wyjdzie bo na razie mam ostatnio słabą motywację... ale wiem że wszystko mam tu u stóp, tylko muszę tego użyć ;)
#sen #sny #swiadomysen #swiadomesnienie #ld #lucddream #luciddreaming
Moja motywacja do świadomego śnienia też ostatnio była niziutko ale zrobiłem tak jak uczy Mia Lux. Wypisałem konkretnie co chcę robić w świadomych snach w punktach. Następnie do każdego takiego punktu napisałem dlaczego chcę to robić a więc co jest moją motywacją. Przed każdym położeniem się do łóżka czytam
U mnie z LD jest tak że występuje sam... ale na jakiś czas głównie nieświadomie, próbuję jakoś to zmienić dlatego staram się odkrywać różne rzeczy z tym związane ;) Ale fakt potwierdzam że badaniami powinni się zająć naukowcy
Co do TMI to tak, można nawet w domu te nagrania robić, chociaż niektóre następne kursy chyba (jak LifeLine) wymagają jednego z kursu,