Wpis z mikrobloga

Ostatnio pomyślałem że czemu nikt nie zrobił połączenia #6obcy z #tinder albo jakieś inne #badoo. Że wstawiasz tylko jedno zdjęcie maksymalnie albo wcale i losuje ci jakąś #rozowepaski albo #niebieskiepaski. Oczywiście jakby to miało być darmowe to by nikt tej apk nie stworzył więc za dodatkową opłatą byś wybierał sobie wiek, sylwetkę, zainteresowania itp jakie ma mieć osoba. Jak dla mnie to by przefiltrowało normalnych ludzi od ludzi co chcą tylko zbierać atencję jak do nich ktoś na napisze na tinderze a ona go spławi.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WiecznyBak_79: też o tym myślałem i moim zdaniem 6obcy ma duży, ale niewykorzystany potencjał. Może nie samą aplikacja, która jak wiadomo jest w dużej mierze wylęgarnia creepow, zboczeńców i innych degeneratów, ale jej zamysł. Czyli losuje Ci przypadkowa osobę, ale powinna być dodana możliwość wybrania płci z którą chce się rozmawiać, wiek itd. Takie rozszerzone 6obcy.
  • Odpowiedz
@gorobei: nie jak Tinder bo bez zdjęć. Uważam że dla facetów takie rozszerzone 6obcy mogłoby być spoko, bo może udałoby im się zabajerowac jakąś dziewczynę przez pisanie i być może łagodniej ta dziewczyna by podeszła do oceny samego wyglądu. W drugą stronę też to działa. Oczywiście że ludzie kłamią ale wszędzie mogą to robić.
  • Odpowiedz
@gorobei wszędzie ludzie w Internecie kłamią i tego się nie da obejść, jak dla mnie to by rozdzieliło między ludzi co chcą znaleźć jakąś osobę do relacji od typowych tinderowek które by zostały na tinderze bo tam by dostały więcej atencji bo umówmy się laska zakłada konto blokuje telefon i ma kilkanaście lajkow a na tej stronce co pisałem by musiała wejść i szukać, pisać itp więc jest różnica.
  • Odpowiedz