#perfumy Kto chce pachniec jak buhaj? Ja juz swoje poruchalem dzieki temu zapachowi, teraz kolej na kogos innego. Wyobraz sobie napalonego na maksa byk z jajcami nabrzmialymi od testosteronu do granic mozliwosci, a w mocno zacisnietych zebach trzyma piekna roze dla szczesciary ktorej zrobi nieziemski anal terror z podduszaniem - tak wlasnie to pachnie. Promocyjna cena 1400pln za flakon z ubytkiem widocznym na zdjeciu. Wiem ze drogo ale jak za ten zapach ktory ma~20czystego olejku w skladzie to i tak jest tanio, szczegolnie biorac pod uwage retail.
Kto chce pachniec jak buhaj? Ja juz swoje poruchalem dzieki temu zapachowi, teraz kolej na kogos innego. Wyobraz sobie napalonego na maksa byk z jajcami nabrzmialymi od testosteronu do granic mozliwosci, a w mocno zacisnietych zebach trzyma piekna roze dla szczesciary ktorej zrobi nieziemski anal terror z podduszaniem - tak wlasnie to pachnie. Promocyjna cena 1400pln za flakon z ubytkiem widocznym na zdjeciu. Wiem ze drogo ale jak za ten zapach ktory ma~20czystego olejku w skladzie to i tak jest tanio, szczegolnie biorac pod uwage retail.
źródło: 20241027_183745
Pobierz