Wpis z mikrobloga

Dobra wykopki, bo już mnie zaczyna to irytować - co na łupież dla chłopa 35lvl? Całe życie miałem fajne włosy, a nawet o nie nie dbałem, mam wrażenie, że dostałem łupieżu od posiadania bombelka, bo wraz z nim pojawił się ten problem xD to możliwe, że z niego przeszły na mnie jakieś grzyby/bakterie? "Tłustość" włosów raczej się nie zmieniła, nie są ani bardziej suche, ani bardziej tłuste, niż kiedyś, ot powiedziałbym, że są nadal "normalne".

Kupiłem Nivelazione Control Pure, ale pomogło tylko na kilka tygodni.
Głowa swędzi, łuszczy się, dramat... Niby nie ma jakiegoś dramatu, bo tego jeszcze nie widać, ale pewnie będzie tylko gorzej. Wstyd mi nawet teraz iść do fryzjera trochę, bo nie wiem co tam znajdzie po ostrzyżeniu na krótko...

#zastaginiedzialaja #niebieskiepaski #wlosy #lupiez #zdrowie #medycyna #leki #facet #mezczyzna #chlop #chlopcontent #fryzjer
Ranger - Dobra wykopki, bo już mnie zaczyna to irytować - co na łupież dla chłopa 35l...

źródło: MTE3MHg2OTgjak-pozbyc-sie-lupiezu

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ranger tak, mam lupiez od dziecka, lata temu jak mialem moze z 10 lat to wlasnie pamietam stosowalem nizoral i dzialal swietnie, pozniej przestalem i do 35 roku tylko sam head and shoulders tylko sprawa wygladala tak, ze jak nie umylem glowy codziennie tym pseudo szamponem to lupiez wracal i co najgorsze swiad i mialem czerwone plamy, dopiero pani w aptece polecila nizoral stosowac zgodnie z ulotka plus jakis delikatny szampon
  • Odpowiedz
  • 0
@Just_Jump: Nizoral pomógł, używałem też wcześniej jakiegoś Nivelazione z Rossmana, ale pomogło tylko na dwa tygodnie, dopiero Nizoral całkowicie wyleczył. Nadal używam tę buteleczkę, dopóki się nie skończy, dwa razy w tygodniu.
  • Odpowiedz