Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@aarahon no wiadomo, że Rafał będzie przechodzil ulicą w mojej wiosce i się obrazi xD człowieku to "metamorfoza" taka xD chciałem powiedzieć metafora kurła tego typu nie? Flaga Polski rozpala dupska lewaków w całym kraju i bardzo ich zaczyna drażnić, że ktoś ma czelność świętować niepodległość i się nie wstydzi za to, że jest Polakiem (słowo "Polak" neuropa stara się obrzydzić, żeby kojarzyło się z czymś negatywnym).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@To_ja_moze_pozamiatam nie no Rafał to wielki patriota, który uważa, że marsz niepodległości to f-----m, a wszystkie rodziny w nim idące to naziści i kibole xD a co do flagi, to mam szacunek do symboli narodowych, a ty to pewnie prasować nawet nie potrafisz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@JonaszSynGrazyny

@siwy-y: serio znasz ludzi których denerwuje wywieszona flaga?

Nie znam w realu, bo z oszołomami się nie zadaje, ale widać po neuropkach i ich jednym z idoli, czyli Kubie W., który wtykał Polską flagę w imitacje gówna we własnym programie.
  • Odpowiedz
@siwy-y Ale jest różnica między marszem niepodległości a patriotyzmem i świętowaniem 11 listopada.
Jeśli serio uważasz, że Trzasku uważa świętowanie 11 listopada za f-----m to zgłoś się do lekarza bo żyjesz w innej rzeczywistości.
Reszta posta to też twoje urojenia na mój temat więc bardzo możliwe.
Taki masz szacunek do flagi że aż musisz wszędzie podkreślać, że WYPRASUJESZ bo tak cię WYCHOWANO łał :) ale tu to jesteś
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@To_ja_moze_pozamiatam człowieku to ty się do mnie przy***aleś o to, że wyprasuję flagę (bo nie wywieszę pogniecionej) i tak Cię zabolała d--a, bo wspomniałem o widocznie twoim bożku z ulubionej partii. Zachowujecie się jak te stare pisowskie babki, które wskoczą w ogień za Jarkiem. Tak samo macie wyprane mózgi.
  • Odpowiedz
@siwy-y: Nie wiem czy masz już tak mózg sprany, czy może jesteś taki głupi, ale wywieszeniem Polskiej flagi nie zrobisz na złość Trzaskowskiemu. A nawet wręcz przeciwnie, pewnie byłby zadowolony xD Na złość to byś mu zrobił jakbyś flagę ONRu wywiesił czy coś takiego, nie wiem xD
  • Odpowiedz