Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Niech pierwszy rzuci kamień komu nie zdarzyło się rzucać takich żartów które podobno ma 90% facetów że koleżanki nie mają c*cków, wyzywać matkę i siostrę od pazernych i brzydzić się po czarnoskórym, a także być tak pijanym że kumple muszą po niego przyjeżdżać całą Polskę.
Niech pierwszy rzuci kamień ten któremu nie zdarzyło się lecieć na dwa fronty a przy okazji obgadywać każdego z każdym. Niech pierwszy rzuci kamień ten któremu nie zdarzyło się pójść do programu randkowego po tym jak praktycznie wrócił do swojej byłej dziewczyny. Zawsze można do niej wrócić później a w tv poudawać. Czekam na odpowiedź facetów, sam nim jestem i mam dość tych feministycznych wysrywów.
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ddonewry927: stary możesz wszystko, tylko nie dziw się później, że będziesz obgadany w mniejszym lub większym gronie, gdzie każdy zgodnie i słusznie stwierdzi żeś burak, cham i prostak i będzie odradzał kontakt z tobą każdej znanej sobie kobiecie xd
  • Odpowiedz
@ddonewry927: a ja mam dosyć normalizowania takich zachowań u facetów. Są granice. Jak facet spotyka się z 2 na raz to jest super gość i koledzy zachwyceni, a jak laska tak robi to uu.. to już d----a jest!
  • Odpowiedz
@bartek_24: spalić? Po prostu omijać. Jeśli ona ma prawo się szmacić, facet ma prawo jej nie chcieć. Proste jak drut. A tak już z czysto praktycznego, organoleptycznego pkt widzenia: kobiecie przeważnie niespecjalnie przeszkadza, że facet miał wiele kobiet przed nią, mało tego, to mu jeszcze dodaje atrakcyjności, bo chad, bo atrakcyjny, bo fajny mniam mniam ale żem samca dorwała XD
  • Odpowiedz
@bartek_24: Daj spokój. Do gimbusiarskich ripost odnosił się nie będę. Mówię ci jak jest, a ty się ciskasz i próbujesz brać za bary z czymś, czemu nikt i nigdy nie dał rady. Młodzieńcza, mocno infantylna postawa. Nie lubię być protekcjonalny, ale powtórzę: dorośniesz, zrozumiesz.
  • Odpowiedz
@bartek_24: to nie są poglądy tylko wynik kilkudziesięciu lat obserwacji. Tak na marginesie, jeżeli liczba 24 w twoim nicku to wiek, to podpowiem, że 50 w moim również ;) EOT.
  • Odpowiedz