Wpis z mikrobloga

Przesłuchałem podcastu i jestem pod wrażeniem, naprawdę dobra robota #cojest5pl !
Mam uczulenie na instagramowe tłumaczenie "to wina montażu", ale w takiej dłuższej formie, gdzie możesz nadać szerszy kontekst, jest to naprawdę wartościowe!

To co uważam również za wartościowe, że faktycznie w rozmowie dziewczyny pokazują na przykładach jak zachowują się uczestnicy przy blasku świateł przed kamerami a co widać gdy kotary opadają, ale też to jak działa cała machina realtyshow, gdzie faktycznie ze względu no ogrom czasu spędzany w swoim towarzystwie to te więzi międzyludzkie powstają dużo szybciej niż w życiu codziennym.

Jest to jednak trochę atak jednej strony - żeńskiej na męską, ale jak teraz panowie będą na to odpowiadać w storkach a nie w podobnej formie to "racja" będzie po stronie kobiet, także panowie jak chcecie walczyć o swój PR to czekam na #cojest10 xD

No i widać że wyświetlenia się robią, suby lecą i bardzo fajnie że sobie pozarabiają na YouTube gdzie widać włożony w to wysiłek, a nie z kolejnej współpracy z niezawodnego masażera.

#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paweleos: A tobie nie zdarzyło że rzucać takich żartów jak Mateusz podobno 90% żartuje że koleżanki nie mają c*cków, wyzywa matkę i siostrę od pazernych i brzydzi się po czarnoskórym, a także jest tak pijanym że kumple muszą po niego przyjeżdżać całą Polskę.
  • Odpowiedz
@Paweleos mnie ciekawi inna sprawa, wiadomo, że w poprzednich edycjach mieli zastrzeżenie w kontrakcie, że nie mogą się wypowiadać o żadnych kwestiach związanych ze swoim pobytem w HP poza kontem przygotowanym przez produkcję na insta.takze po zakończeniu emisji jest na to ban (na 5 lat zdaje się)
Ciekawe, czy coś się zmieniło, czy laski po prostu jadą po bandzie ?
  • Odpowiedz
  • 5
Zgłaszając się do programu musisz się z tym liczyć, z opinią na temat twojego zachowania, również na imprezie poza programem, że będą wychodzić informacje z tej imprezy, co więcej że idąc do klubu ludzie Cię rozpoznają więc każdy ma prawo ocenić twoje zachowanie i opisać je w sieci.
To cena jaką płacisz za bycie "popularnym", ale nie oszukujmy się, oni tego chcą, często pewnie podświadomie, bo są atencjuszami i piszę to z
  • Odpowiedz
@kto_co: Jeśli ktoś zachowuje się okropnie i odstawia różne cyrki po alkoholu to jego wyczyny będą poźniej tematem rozmów czy chcesz czy nie. W przypadku uczestników dochodzi jeszcze kwestia tego że często to co robią prywatnie stoi w sprzeczności z wizerunkiem jaki kreują w social mediach.
  • Odpowiedz
@ddonewry927: to ja mam chyba wielkie szczęście w życiu, że wszyscy meżczyzni jakich znam i kiedykolwiek znałam są, w tych 10%. Nie wiem jak mi się to udało, przecież statystycznie rzecz biorąc - jest to niemal niemożliwe. Idę zagrać w totolotka.
  • Odpowiedz
@Dewasta: ale tutaj oni nie zrobili nic innego poza tym co pokazali w programie. w tym rzecz. i z pn widzenia widza- super, że dziewczyny "miały odwage" o tym mowic, bo zadymiają ,z pn widzenia kumpelskiego, ludzkiego, to widzę w tym tylko chęć chwilowej satysfakcji, która bardzo szybko może się obrócic przeciwko nim.
  • Odpowiedz
@Paweleos w trakcie podcastu jest wspomniane kilka razy, że w studiu był też Kuba z Olą. Było to gdzieś wyemitowane? Chętnie obejrzę też męska wersję tej historii, mam nadzieję, że powstanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz