Wpis z mikrobloga

Właśnie skoczyłem rewatch #lost po 10 latach od kiedy obejrzałem serial po raz pierwszy i o kurde warto było. Może i trwał moim zdaniem o jeden sezon za długo, a twórcy odjechali za mocno w fantasy, ale nadal świetnie się to oglądało mimo iż sporo pamiętałem z ostatniego razu, a to dobrze świadczy. Bez wątpienia jeden z seriali wszechczasów. A tak w ogóle, to nie wiem jak ja mogłem za pierwszym razem nie do końca skumać zakończenie xD Przecież to wszystko było oczywiste jak diabli i tak jak poprzednio byłem finałem zawiedziony, tak teraz jestem zachwycony! Świetnie uratowana produkcja, po zjeździe jakościowym w ostatnich kilku(nastu) odcinkach. Pewnie za 10 lat znowu wrócę, o ile po drodze nie spadnę rowerka xd
#netflix #seriale #zagubieni
a2t1 - Właśnie skoczyłem rewatch #lost po 10 latach od kiedy obejrzałem serial po raz...

źródło: los0

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 6
@Szczuroskoczek_: generalnie ciężko wytłumaczyć w zwięzłym komentarzu, ale ostatni odcinek (jak i kilka poprzednich) to mieszanka tego co wydarzyło się naprawdę, a tego co wydarzyło się po śmierci bohaterów (ale to nie tak, że wszyscy umarli na wyspie - po prostu po śmierci każdy trafił do świata takiego jakby "alternatywnego", w którym żyli wspólnie początkowo nie pamiętając o wydarzeniach z ich prawdziwego życia i w tym świecie wychodziło im to,
a2t1 - @Szczuroskoczek_: generalnie ciężko wytłumaczyć w zwięzłym komentarzu, ale ost...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Szczuroskoczek_: a czym była wyspa? To po prostu zwykłą wyspa, która powstała na złoży gigantycznej energii, która to energia właśnie powodowała te wszystkie cudowne uzdrowienia, dziwne rzeczy itp. DHARMA tę wyspę odkryła i próbowała badać, aby móc ją wykorzystać, ale nie wyszło.
  • Odpowiedz
@a2t1: "A tak w ogóle, to nie wiem jak ja mogłem za pierwszym razem nie do końca skumać zakończenie xD Przecież to wszystko było oczywiste jak diabli"

Uff, jednego debila w sieci mniej. Kierowałbym na obowiązkowy obóz rewatchowy każdego kto jeździ po tym serialu, bo nie zrozumiał go, gdy leciał w tv (°°
  • Odpowiedz