Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Próby zrównania Karola z Kubą i Mateuszem w tym podcaście były dość żałosne xD A hipokryzja pań z tagu, które przez cały sezon mieszały Karolę z błotem bez żadnego powodu pokazuje prawdę na wasz temat, wykopki. Ten sezon przyniósł mi poważne rozczarowanie samym tagiem.

Baseniara może winić tylko samą siebie za to, że próbowała drugi raz wejść do tej samej rzeki po tym, co jej zrobił. Ale nie, gdy Sanderka opowiadała o Mateuszu, pani Baseniara i tak musiała co chwilę wtrącać się ze sowim "nO tO tAk JaK kUbA..." - tak, skarbie, w przeciwieństwie do ciebie wiedzieliśmy od początku :)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steamy_capybara_bath: a to Sanderka po ilu red flagach i poniżeniach wchodziła kolejny raz do tej samej rzeki z Matim? - "dzięki że przyjechałaś na wesele, szkoda że masz okres, nara". Podcast nie polegał na użalaniu się - widziałeś zapłakane dziewczyny na tym podcaście? one się śmieją przy co drugiej opowieści - to bardziej pokaz na jakich typów trafiły w programie z odrobiną śmiechu i zaskoczeń.
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath nie popłacz się 🤣 nikt jej z błotem nie mieszał, po prostu nie wzbudza sympatii.

Baseniara została ponownie oszukana przez piłkarzyka ale to jej wina🤣🤣. Klasyk zawsze wina kobiety. Gość jest toksycznym seryjnym kłamcą i to nie jest jej wina, a jego. I tylko drugi taki sam facet może tego bronić.
  • Odpowiedz
@Silver86: tak mam ból d--y bo mówię stanowcze sprzeciw gdy dobiera się jedna strona i robi dupe drugiej strony bez możliwości ustosunkowania się. Co miał na celu ten podcast? Pokazanie tylko jednej strony.
Tak mam ból d--y bo cały wykop widział jak migomat zachował się po alkoholu i jakim jest człowiekiem i nikomu to nie przeszkadzało ( z wyjątkiem mojej osoby bo pisałem że jest chamem) i nagle co? Po
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: No popatrz, jak pięknie potrafisz umywać rączki od odpowiedzialności. :) "Po prostu nie wzbudzała sympatii", więc gnoiłyście ją, śmiejąc się z niej, z jej pary, z jej ubioru, z jej "plastikowej urody", z jej patusiarstwa, etc. tylko za to, że miała czelność otwarcie skonfrontować się z waszą ukochaną Patolką xD Kobieta kobiecie kobietą, ale będzie coś p-------ć, że "zAwSzE wINa KoBiEtY"...

Tak, to jej wina, że ponownie mu uwierzyła.
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath a już rozumiem pan toksyk i manipulant. Powiedziałam, wskaż kłamco gdzie choć raz głosiłam czy w ogóle zle mówiłam o Zodjakarze ? Nie znajdziesz, ale możesz się postarać. A jak nie znajdziesz to przeproś, stul pysk i s--------j. Więc jak chcesz choć raz jeszcze odpowiedzieć to pokazali screena.
  • Odpowiedz
@Fajlip1111 a czemu mialabyc debata, tego nie dałaby się słuchac, albo by się kłócili, albo dalaje kłamali. Z resztą gospodynie podcastu, same decydują jak chca żeby ich program wyglądał. One też się nie użalały nad sobą czy płakały tylko raczej z uśmiechem z perspektywy czasu na to spoglądają. Będą chcieli to się odniosą. Przy kilku z tych sytuacji byli inni uczestnicy więc jak kto farmazony, to ktoś potwierdzi bądź zaprzeczy. Przynajmniej
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath: czekam na dzień kiedy ludzie w końcu zrozumieją co to znaczy "nie wchodzi się do tej samej rzeki", a znaczy to tyle co pantha rei. Jeszcze brakowało żebyś dorzucił cytat Kmicica o oszczędzaniu wstydu.
  • Odpowiedz