#hotelparadise Baseniara w moich oczach nie zyskała po tym podcaście. Pewnie spotykała się z Kupą po programie, bo chciała pokazać swoją wyższość i że to "jej" będzie na wierzchu, więc nie jest mi jej ani trochę szkoda, typiara szukała wrażeń i dostała to na co zasługiwała.
@Nanamer: zgadzam się, wiedziała jak ją potraktował w programie jednak myślę, że chęć utarcia nosa Oli była większa. Także ma co ma, niech nie udaje poszkodowanej
@ttalko_: mi tam ten podcast wyglądał bardziej jak pogaduchy dziewczyn, które opisywały przykłady nielojalności, chamstwa i beszczelności panów. Ja bym nie mierzyła swoją miarą odnośnie "utrzeć nosa Oli" - po Julce nie widać że jest zawistna i nie jest typem kobiety która jest cięta na inne kobiety jeśli facet zawali - zarówno w programie jak i podcaście Julka nie atakowała Oli, a miała pretensje tylko do Kuby - zatem z
@Nanamer baseniara na tym podcaście gadała tylko o swojej relacji z piłkarzykiem. Sandra co tylko powiedziała o wiejskim migomacie to ta cyk ,,Kuba też!!!1”
@sraka-na-parapecie: rozumiem Twój punkt widzenia, ale nie rezonuje on z moim ani trochę. W trakcie emisji było mi jej szkoda, ale czuję do niej dystans ze względu na narrację, którą buduje na swoim IG, o której pisałam tu wcześniej: "ja i ludzie mi lojalni". Kim ona jest, by uczestnicy byli mi lojalni? A komu ona była lojalna?
@sraka-na-parapecie jesteś najmniej obiektywną osobą w kwestii baseniary na całym tagu. Na jednym z wywiadów powiedziała, że była bardzo zła na Olkę, że ta odbiła jej Kubę, więc nie, nie miała tylko pretensji do Kuby.
@ttalko_: jak masz bliższe osoby to są bardziej lojalne niż te dalsze - to szczerość :)
@domkasromka ale nadal nic złego nie powiedziała :))))) być złym, a mieć pretensje do Kuby to dwie różne kwestie - to Kubę atakowała a nie Olę :) odrobina obiektywności :)))))
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Komentarz usunięty przez autora
@domkasromka ale nadal nic złego nie powiedziała :))))) być złym, a mieć pretensje do Kuby to dwie różne kwestie - to Kubę atakowała a nie Olę :) odrobina obiektywności :)))))