Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +249
A potem wieczorem jeszcze live z celem "na paliwo".
O ile ZęboweKatharsis/ZwrotNaZąb da się lubić w pojedynkę bo budzi sympatię i to nawet widać po widzach bo w dwa ostatnie live wpadło mu ponad tysiąc złotych "na paliwo" i do tego można o coś zapytać na live, tak u jego psychicznego, rudego, fałszywego kompana gorzej bo tylko Bożena została i 120zł na paliwo z donejtów (o 120zł za dużo).
#odyn #yanek #gejzpasji #zwrotnaskarb
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-30 o 22.43.33
Pobierzbtw jakoś mega na yt i jego algorytmach się nie znam, ale czy taki tytuł filmu jak gej dodał nie sprawia że sam sobie rzuca kłody pod nogi względem algorytmu? Pomijając te jego babole
Pewnie są też darmowe fonty z polskimi znakami diakrytycznymi, ale kto by się takimi rzeczami przejmował, gdy żyje się z pasji.
źródło: zyj_bez_fonta
PobierzSky is the limit!