Wpis z mikrobloga

#odyn #korsir świetne wyprzedzanie dropshippingowy blondasku, oby więcej takich. Wyprzedzanie pasem do skrętu w lewo, przez stop, przez skrzyżowanie a później jeszcze pasem do skrętu w lewo pod prąd XD widać że jak mniejsza szansa na złapanie to wychodzi z blondyna geniusz 3:02 na podwójnej a 3:18 to co opisałem
PanRobert - #odyn #korsir świetne wyprzedzanie dropshippingowy blondasku, oby więcej ...

źródło: obraz_2024-10-30_224213703

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Korsir: Mam nadzieję, że w przypadku potrącenia przez albańskiego kierowcę lub przy stłuczce również machniesz ręką bo wszyscy tam tak jeżdżą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Korsir: raz Albania, raz zamknięty tor, raz pusta droga, raz pusty parking, raz coś tam i tak dalej. Ty masz wgl prawo jazdy? Nie ma na drogach nic gorszego niż 20kilku latkowie przekonani o swojej zajebistosci. Niemal jedną półka z pijakami za kółkiem. Patrząc, że pokazujesz jakiś promil swojej jazdy a i tak często jakieś poważne wykroczenia to ty na bieżąco musisz coś o---------ć na drodze. Zawsze uwagi zbywane lekceważąco
  • Odpowiedz
@aloz: Z doświadczenia wlasnego wiem, że u wielu zastawka w mózgu przeskakuje dopiero kiedy problem dotyczy Ciebie. W moim przypadku krzywda osoby bliskiej przez czyjąś nieprzepisową jazdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Korsir: wystarczy że by rowerzysta chciał skręcić w swoje lewo i zjechał na pas do skrętu nim przejechałeś na wprost z pasa do skrętu i bys już miał człowieka na sumieniu. Dobrze że tymi tirami przestałeś jeździć bo pewno byś już kogoś zdążył zabić lub poważnie uszkodzić
  • Odpowiedz