Szukam smartwatcha do 1000zł przede wszystkim do sportu - głównie bieganie ale też czasami pływanie, tenis, chodzenie po górach, snowboard itd. zależy mi przede wszystkim na dokładności pomiarów. Funkcje smart na zdecydowanie dalszym planie. Fajnie by było jakby było spotify ale może przeżyję bez Obecnie mam Galaxy Watcha 4 ale g---o przestało łapać fixa GPS, bateria też tragedia. Zastanawiam się nad Instinct 2 Solar, Forerunner 255 music, Huawei 3gt pro. Doradźcie proszę
@przemmek113: huawei fajny, ma funkcje sportowe, dobre czujniki, ale typowo do sportu to nie jest. Ja do sportu brałbym garmin, ale modelu nie doradzę.
@przemmek113: ja bym brał gt3 pro (jest np wersja sport), ze względu na dobrą baterię, szafirowe szkło i tytanową kopertę. Można znaleźć chyba jeszcze w promce za 999.
zalety mieszkania na zadupiu: ludzie boją się kas samoobsługowych przez co są wiecznie puste przez co można szybko ogarnąć sobie zakupki nawet jak jest tłum ludzi
Obecnie mam Galaxy Watcha 4 ale g---o przestało łapać fixa GPS, bateria też tragedia.
Zastanawiam się nad Instinct 2 Solar, Forerunner 255 music, Huawei 3gt pro. Doradźcie proszę
#smartwatch #sportwatch #garmin #huawei #polar #suunto #coros
@przemmek113: Z zaznaczeniem że opcja music drenuje mocno baterię ;)