Wpis z mikrobloga

Zupełnie serio pytanie, jakich dokłądnie narzędzi może używać ten gościu? Stał się milionerem w krótkim czasie bo jego filmy z użyciem AI wyśmienicie się klikają. A ja pamiętam że AI nie potrafiło jeszcze zachowywać tego samego wizerunku postaci w kilku różnych sceneriach ani nawet poprawnie animować palców. Twórca napisy pewnie dodaje ręcznie aczkolwiek herby drużyn na kosuzlkach które się mną i wyginają nie mam pojęcia jak zrobił. Z czego ten typek może korzystać? Przyjrzyjmy się...
https://www.instagram.com/maxian.football/
No i nie powiem, te jego twory z AI faktycznie robią robotę... Jestem trochę w szoku. Wyobraź sobie że od zostania milionerem i zarabiania na jutubie dzielił cię pomysł i tylko kilka kliknięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pytanie #technologie #komputery #internet #informatyka #ai #sztucznainteligencja #sport #mecz #pilkanozna #messi #ronaldo #instagram #pieniadze
Bunch - Zupełnie serio pytanie, jakich dokłądnie narzędzi może używać ten gościu? Sta...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja pamiętam że AI nie potrafiło jeszcze zachowywać tego samego wizerunku postaci w kilku różnych sceneriach ani nawet poprawnie animować palców.

@Bunch: To już z pół roku nieaktualne, albo i więcej. Panie, to za-pier-da-la.
  • Odpowiedz