Aktywne Wpisy

breakdown1 +139
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

Możecie mi podpowiedzieć do jakich jakich rekuperatorów, których firm, można zamontować filtry, które sam sobie kupie na metry i dotnę?
Stoję przed zakupem rekuperatora, a nie chce się wiązać abonamentem na filtry, które to mogą zdrożeć w każdej chwili.
#rekuperacja #wentylacja #budujzwykopem #pytaniedoeksperta
Czy ten rekuperator posiada funkcję automatycznego sterowania przy doposażeniu w czujnik CO2?
Dzięki za propozycje, poczytam sobie w wolnym czasie o tym rekuperatorze. Instalacje (własną) planuje na wiosnę, więc mam czas.
Teoretycznie wymiennik entalpiczny nie potrzebuje grzałki bo nie wykrapla się woda która mogła by zamarznąć.
Podciśnieniem się nie rozmraża bo to powoduje większe straty niż grzałka, przy pierwszym otworzeniu drzwi wejściowych zasysa zimne powietrze które omija rekuperator.
A dla kogo jest rekuperacja? Dla kogoś kto ze zwykłej wentylacji domu robi jakaś rocket science?
Dla kogoś kto chce mieć tylko prawidłowa wentylację w domu która działa też latem i zimą (więc nie grawitację) to starczy mu o3ozon za 4k zł i wszytsko będzie działało zgodnie ze sztuką.
Nie każdy potrzebuje zaawansowanej automatyki i filtrów klasy jak na sali
Co do filtrów, to jest dużo firm co zajmują się produkcją filtrów. Podajesz tylko wymiary i klasę filtracji i taki wyprodukują.