Aktywne Wpisy

mickpl +1157
Ciocia Kasia pedzioła w Radio Zet, że będzie poselski projekt zmuszający deweloperów do ujawniania cen ofertowych mieszkań.
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci

źródło: ciocia
Pobierz
ish_waw +152

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gratuluję wyborcom 3 drogi XD
źródło: js
Pobierz@BojWhucie: Ale ja głosowałem na PL2050. I gdyby nie PL2050 to już by twoje pieniądze szerokim strumieniem płynęły do deweloperów, bo Lewica by się dała urobić za jakieś paciorki jak zwykle.
@Khaine: Gdyby nie PL2050 to rządziłby PiS i paski w pompie programu Buda+ byłyby rozgrzane do czerwoności
@OskariuszKonduktorski: PL2050 jako pierwsza partia powiedziała "nein" na tyle twarde, że nawet jakby chcieli się z tego "nein" wycofać, to by stracili przy tym kompletnie twarz, więc nawet jakby chcieli się wycofać - to nie mogą xD A jak nie mogą - no to idą do przodu, no bo gdzie xD
Dopiero wtedy Lewica
Mówię tylko, że scenariusz bez dobrego wyniku PL2050 to scenariusz z PiSem u władzy i bezustannym ordynarnym karmieniem deweloperskiej hydry.
@Khaine: 3 noga dzielnie zwalcza problem który sama stworzyła. PSL zawsze się do kogoś przyklei i tak jeszcze funkcjonuje w polityce chociaż od dawna jest pod progiem.
@BojWhucie: No niestety, taki mieliśmy klimat w tych wyborach. Liczę że w następnych już nie będzie jednej listy PL2050 z PSLem żebym mógł głosować bez strachu, że jakiś PSLowiec wskoczy na moich głosach. W tych na szczęście nie wskoczył.
@Khaine: cz politycy 3 nogi poparli już apel razemitów o dymisję tomczaka?
a to taki PIS light.
@przeciwko78: Nie no, wiadomix że lepiej żeby rządził PiS hard, wtedy byście na pewno zadowoleni byli i zamknęli mordy że jest wspaniale XD
PIS mnie na tyle nie zadowalał, że zmusiłem się do bycia członkiem komisji wyborczej, żeby nie ukradli wyborów.
@przeciwko78: A ja bym żałował, bo to Tusk i jego koledzy chcą zrobić deweloperom dobrze. PSL to tylko zderzak który ma przyjąć uderzenie.
i nie opowiadaj że za tym stało PO, bo to jest niedorzeczne.