Wpis z mikrobloga

• 348
gratuluję wyborcom 3 drogi XD

@BojWhucie: Ale ja głosowałem na PL2050. I gdyby nie PL2050 to już by twoje pieniądze szerokim strumieniem płynęły do deweloperów, bo Lewica by się dała urobić za jakieś paciorki jak zwykle.
  • Odpowiedz
I gdyby nie PL2050 to już by twoje pieniądze szerokim strumieniem płynęły do deweloperów, bo Lewica by się dała urobić za jakieś paciorki jak zwykle.

@Khaine: Gdyby nie PL2050 to rządziłby PiS i paski w pompie programu Buda+ byłyby rozgrzane do czerwoności
  • Odpowiedz
Gdyby nie PL2050 to rządziłby PiS i paski w pompie programu Buda+ byłyby rozgrzane do czerwoności

@OskariuszKonduktorski: PL2050 jako pierwsza partia powiedziała "nein" na tyle twarde, że nawet jakby chcieli się z tego "nein" wycofać, to by stracili przy tym kompletnie twarz, więc nawet jakby chcieli się wycofać - to nie mogą xD A jak nie mogą - no to idą do przodu, no bo gdzie xD

Dopiero wtedy Lewica
  • Odpowiedz
  • 1
PL2050 jako pierwsza partia powiedziała "nein"

@Khaine: 3 noga dzielnie zwalcza problem który sama stworzyła. PSL zawsze się do kogoś przyklei i tak jeszcze funkcjonuje w polityce chociaż od dawna jest pod progiem.
  • Odpowiedz
3 noga dzielnie zwalcza problem który sama stworzyła. PSL zawsze się do kogoś przyklei i tak jeszcze funkcjonuje w polityce chociaż od dawna jest pod progiem.

@BojWhucie: No niestety, taki mieliśmy klimat w tych wyborach. Liczę że w następnych już nie będzie jednej listy PL2050 z PSLem żebym mógł głosować bez strachu, że jakiś PSLowiec wskoczy na moich głosach. W tych na szczęście nie wskoczył.
  • Odpowiedz
  • 0
Dopiero wtedy Lewica nabrała odwagi, że to legalne jest jednak się tak postawić jak coś jest szkodliwe i "A dobra, to my też przeciwko jbc" xd

@Khaine: cz politycy 3 nogi poparli już apel razemitów o dymisję tomczaka?
  • Odpowiedz
a to taki PIS light.

@przeciwko78: Nie no, wiadomix że lepiej żeby rządził PiS hard, wtedy byście na pewno zadowoleni byli i zamknęli mordy że jest wspaniale XD
  • Odpowiedz
@Khaine ja głosowałem na Platformę. i nie żałuję swojego wyboru.
PIS mnie na tyle nie zadowalał, że zmusiłem się do bycia członkiem komisji wyborczej, żeby nie ukradli wyborów.
  • Odpowiedz
i nie żałuję swojego wyboru.

@przeciwko78: A ja bym żałował, bo to Tusk i jego koledzy chcą zrobić deweloperom dobrze. PSL to tylko zderzak który ma przyjąć uderzenie.
  • Odpowiedz
@przeciwko78: Nie bądź nawet śmieszny. Jak ktoś z Lewicy się przejęzyczy to Tusk zwołuje konferencję byle go tylko obsrać. Jak MRiT o--------a cyrk już przez ponad rok to udaje że nic nie wie. Dlatego, że wykonują dla Tuska brudną robotę i to on za tym wszystkim stoi. Inaczej by już dawno wylatywali ministrowie przez okna.
  • Odpowiedz