Dużo jest ostatnimi czasy ogłoszeń o zaginięciach nastolatek z informacją, że owa nastolatka przebywa w towarzystwie mężczyzny XD. I na poszukiwanie takich osób idą nasze podatki. Porażka.
@amozetoostatniraz: mnie niepokoi coraz większa liczba zaginionych kobiet, czasem matek, które albo zostają znalezione martwe, albo nieodnalezione. Prawdziwa plaga zaginięć kobiet w wieku 35-50 lat.
@jedna_odpowiedz Kiedyś nie było lepiej pewnie. Teraz po prostu jest lepszy obieg informacji i takie wiadomości trafiają pod strzechy. Teraz czynnikiem zapalnym w takich sprawach często są pieniądze. Alimenty, dom itp. Facet woli "ubić urwę" niż płacić cokolwiek.
Obawiam się, że moja kuzynka może skończyć podobnie, bo już przegina pałę ze swoimi roszczeniami przy rozstaniu i obnoszeniem się tym, że ma tzipę. A mąż jej nie raz ją pobił, a mimo
#zaginieni
Obawiam się, że moja kuzynka może skończyć podobnie, bo już przegina pałę ze swoimi roszczeniami przy rozstaniu i obnoszeniem się tym, że ma tzipę. A mąż jej nie raz ją pobił, a mimo